Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Μετά τον Σισέ “πήδηξαν” και τον Χάβο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά την εκδίκαση της έφεσης για την τιμωρία των 2 μηνών που επιβλήθηκε στον Χάβο τόνισε πως τον προπονητή του “δικεφάλου” τον πήδηξαν! παραπέμποντας στη μη κλήση του Σισέ για την ίδια φράση.

Στην εκδίκαση της έφεσης του Μάκη Χάβου για την ποινή των δύο μηνών αποκλεισμού λόγω εξύβρισης του διαιτητή στον αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Μπίρδας ισχυρίστηκε πως ο Έλληνας προπονητής είναι “ένας άνθρωπος πιστός, θρησκευόμενος και κάθε Κυριακή πάει στην εκκλησία”.

 
Ζήτησε, εξάλλου, τιμωρία με άλλο άρθρο του Πειθαρχικού Κώδικα που περιλαμβάνει ποινές επίπληξης ή μίας αγωνιστικής, επικαλούμενος παλαιότερα δεδικασμένα με παρόμοιες ποινές στον Γιώργο Παράσχο και το Νίκο Καραγεωργίου.

Παράλληλα, με αρκετή δόση ειρωνείας και παραπέμποντας στη μη κλήση του Τζιμπρίλ Σισέ για την περίφημη πλέον φράση του, ο κ. Μπίρδας είπε προς τους δικαστές: “Ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι με την πρωτόδικη απόφαση, τον Χάβο τον πήδηξαν. Και φυσικά περιμένουμε να μην κληθούμε σε απολογία για αυτό που είπα, καθώς υπάρχει δεδικασμένο”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε