Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μετακομίζει στη Ριζούπολη η ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η κόντρα με την διοίκηση του ΟΑΚΑ, η μικρή προσέλευση του κόσμου και η ατμόσφαιρα στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό οδήγησαν την διοίκηση της ΑΕΚ στην απόφαση να μετακομίσει από του χρόνου στη Ριζούπολη.

Την Δευτέρα απολογείται η ΑΕΚ

Λυμπερόπουλος: Στα ντέρμπι είναι αλλιώς

Οι άνθρωποι της “Ένωσης” είναι πολύ δυσαρεστημένοι με την διοίκηση του ΟΑΚΑ και μετά τον “πόλεμο” ανακοινώσεων μέσα στην εβδομάδα αποφάσισαν να αποχωρήσει η ομάδα από το στάδιο της Καλογρέζας.

 
Στην απόφαση αυτή έπαιξε σημαντικό ρόλο τόσο η χαμηλή προσέλευση του κόσμου (είναι γεγονός πως σε αρκετά παιχνίδια τα λειτουργικά έξοδα ξεπερνούσαν τα έσοδα) αλλά και το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στην αρχή της σεζόν. Η εικόνα του γηπέδου της Ριζούπολης στον συγκεκριμένο αγώνα είχε ενθουσιάσει τόσο τους παίκτες όσο και την διοίκηση της ΑΕΚ.
 
Το “Γεώργιος Καμάρας” έχει στάση Ηλεκτρικού και γενικώς χαρακτηρίζεται «προσβάσιμο» για τους φιλάθλους. Το γήπεδο ανήκει στον Ερασιτέχνη Γυμναστικό Σύλλογο Απόλλων Αθηνών, που δεν θα είχε καμία αντίρρηση να πάει η ΑΕΚ. Και για οικονομικούς λόγους και για λόγους συντήρησης του γηπέδου. Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα έρθει σύντομα σε επαφή για να επέλθει συμφωνία για την μετακόμιση της ομάδας εκεί από την νέα αγωνιστική περίοδο, αφού θα πρέπει να γίνουν σημαντικές βελτιωτικές εργασίες με πρώτη αυτή του χλοοτάπητα του γηπέδου.
 
Πλέον, είναι οριστικό ότι η “Ένωση” αποχωρεί από το ΟΑΚΑ μετά από επτά χρόνια (2004-2011) και η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να πάει στην Ριζούπολη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε