Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Ναι” από την Πολιτεία για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλάδελφεια!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Άλλη μία θετική εξέλιξη καταγράφουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στο θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από συνάντηση που είχαν με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Θάνο Μωραϊτη.
Με 20 παίκτες στην Κροατία

Η Πολιτεία ουσιαστικά δεν ζητάει καμία αλλαγή αλλά μόνο διευκρινήσεις στο πλάνο που έχουν παρουσιάσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Στη συνάντηση το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο Γενικός Γραμματέας της Ερασιτχνικής, Βασίλης Τόγελος, ο αρχιτέκτονας, Στέλιος Αγιοστρατίτης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Βούρος και 2 ακόμα πολεοδόμοι νομικοί, οι οποίοι ήταν και αυτοί που έδωσαν τις απαραίτητες διευκρινίσεις στα ζητήματα που έθεσε η Πολιτεία, σχετικά με το πλάνο που παρουσιάστηκε.

 
“Είχαμε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην Πολιτεία και αυτό που μας ζητήθηκε σήμερα ήταν κάποιες διευκρινίσεις από το Υπουργείο. Για αυτό ήρθαμε σήμερα εδώ και με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, αλλά και της Ερασιτεχνικής. Το σίγουρο είναι πως η Πολιτεία και ο κ. Μωραϊτης, θέλουν την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν μας ζητήθηκε καμία αλλαγή στο σχέδιο που τους παρουσιάσαμε, παρά μόνο διευκρινίσεις. Θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις στο μέλλον και συζητήσεις, αυτό όμως που είναι σημαντικό τη δεδομένη στιγμή είναι πως η Πολιτεία θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια”, ήταν τα λόγια του Σταύρου Αδαμίδη, ο οποίος σαφώς και ήταν ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε.
 
 
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε