Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Νεκρός ο χρυσός ολυμπιονίκης Πέτιγκριου!

Νεκρός στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ο Πέτιγκριου(ο πρώτος από αριστερά στην φωτογραφία).
Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος, από αδιευκρίνιστα αίτια, του Αμερικανού πρωταθλητή, Αντόνιο Πέτιγκριου. Ο πρώην σπρίντερ είχε παραδεχθεί “ανοιχτά” ότι είχε κάνει χρήση αναβολικών, κατά τη διάρκεια της καριέρας του.
Ο πρώην πρωταθλητής των 400 μέτρων, βρέθηκε νεκρός στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, στη Βόρεια Καρολίνα, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη το πανεπιστήμιο της περιοχής, χωρίς να γνωστοποιήσει τα αίτια του θανάτου του. Η γυναίκα του, είχε αναφέρει την εξαφάνιση του από την Δευτέρα.

“Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για ατύχημα ή πρόκειται για αυτοκτονία. Ίσως δεν μάθουμε ποτέ”, δήλωσε ο Σερίφης της περιοχής Σέιθαμ, όπου κατοικούσε ο Αμερικανός. Ένα στοιχείο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, είναι ότι το πτώμα ήταν κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο και ότι μάλλον είχε πάρει υπνωτικά χάπια.

Ο Πέτιγκριου αυτή την περίοδο εργαζόταν ως προπονητής κλασικού αθλητισμού και ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής το 1991 στο Τόκιο και από τότε μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ δεν έχασε χρυσό μετάλλιο με την ομάδα σκυταλοδρομίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

 
Ωστόσο, λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο BALCO έχασε όλα τα μετάλλια του το 2008. Μετά την ομολογία του, του επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού δυο ετών από τα κουλουάρ.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε