Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Νεστέροβιτς: Δύσκολος αντίπαλος η Σιένα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με αφορμή για την ανάδεθιξη του ως πολοτιμότερου παίκτη της Ευρωλίγκας για τον Φερνουάριο ο σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε για τις φιλοδοξίες του και δήλωσε διψασμένος για τίτλους.

“Θα ήταν φανταστικό να προκριθούμε στο Final Four και ακόμη καλύτερο να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Άλλωστε γι’ αυτό παίζεις”, απάντησε ο άσος των “ερυθρόλευκων” σε ερώτηση για το πώς θα ήθελε να γιορτάσει τα 15 χρόνια που συμπληρώνει ως επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής και προσέθεσε ότι “ξέρω ότι είμαι πλέον μεγάλος, αλλά προσπαθώ να μην μετράω τα χρόνια. Θα ήθελα πάντως να γιορτάσω με έναν τίτλο”.

Προτού βέβαια ο Ολυμπιακός φτάσει στο σημείο να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, θα πρέπει να ξεπεράσει το σκόπελο της Σιένα. Ο Νεστέροβιτς εκτιμά πολύ την ιταλική ομάδα, την οποία χαρακτήρισε “σκληρή ομάδα, η οποία μέχρι εδώ έπαιξε καλό και ομαδικό μπάσκετ. Δεν μπορούμε να περιμένουμε εύκολα παιχνίδια από τη στιγμή σε αυτή τη φάση βρίσκονται οι οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης”.

Ενδεχόμενη πρόκριση επί των πρωταθλητών Ιταλίας θα φέρει τον Σλοβένο σε τέταρτο Final Four μετά από τα συνεχόμενα της τριετίας 1997-99, προτού δηλαδή φύγει για το ΝΒΑ. Ο ίδιος, ως παίκτης της Ολίμπια Λιουμπλιάνας τότε, θυμήθηκε ότι “το 1997 ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε. Εμείς παίξαμε καλά, αλλά δεν ήταν εύκολο να τους νικήσουμε. Εκείνο πάντως που θυμάμαι περισσότερο ήταν οι οπαδοί τους, καθώς κατά 90% το γήπεδο ήταν ερυθρόλευκο. Μου έκανε εντύπωση, όπως και σε όλους. Μακάρι να μας υποστηρίξουν και εμάς με τον ίδιο τρόπο. Τους χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά”.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε