Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Νίκες για Αστέρα και Γιάννινα

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του Αστέρα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του Αστέρα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Νίκη Ευρώπης πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στην Καβάλα. Με πρωταγωνιστή τον Τζανή πέρασε νικηφόρα από την Κομοτήνη ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας αναμετρήθηκαν οι δύο φετινές ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Αστέρας Τρίπολης και Καβάλά όμως δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες και επέλεξαν να αγωνιστούν κλειστά φοβόντουσαν ο ένας τον άλλον. Το ματς ήταν φυσιολογικό να κριθεί στο γκολ και αυτό ήρθε από την πλευρά των γηπεδούχων στο 62ο λεπτό, όταν ο Ουριμπάρι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μαρσελάο με άπιαστη κεφαλιά νίκησε τον Κάλατς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Φυτανίδης, Μπαστία, Καρέρα, Τσέζαρεκ (90′ Λαδάκης), Ουντότζι (59′ Έντερ), Βίλτσες (90+2′ Μπαρτολίνι)

ΚΑΒΑΛΑ (Βαγγέλης Γούτης): Κάλατς, Πετκάκης, Ψωμάς, Μουρ, Παβίσεβιτς, Σιόντης, Λεοντίου (64′ Ορούμα), Ονουάτσι, Λάκης (75′ Ρινκόν), Σόσιν, Ιωάννου (68′ Σμολάρεκ) 

Σπουδαία νίκη πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα επί του ουραγού Πανθρακικού και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Τζάνης ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων στο 29΄ και το 62΄, ενώ για την ομάδα της Κομοτηνής είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπουβάλ στο 40ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 30ο λεπτό με τον Καζάκη, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποχώρησε με διάσειση από το γήπεδο μετά από σύγκρουση που είχε με τον Ντιαλό.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Αλμπέρ Καρτιέ): Ταΐρης, Κανωτίδης (37΄Ντιαλό), Παπαδόπουλος, Ματεντζίδης, Τζόκιτς, Άλβες, Αργυρίου, Φαγιάρδο, Ρομπέρ, Καζάκης (75’ Κλεμάν), Μπουβάλ

ΠΑΣ Γιάννινα (Θύμιος Γεωργούλης): Ελευθερόπουλος (59’ λ.τ. Σικαλιάς), Ντάσιος, Κανακούδης, Κώτσιος, Κούσας, Μπουχάν, Μενδρινός, Σίσιτς, Σαϊτιώτης (58’ Μπακαγιόκο), Σιαλμάς (74’ Ανδράλας), Τζάνης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε