Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Νιόπλιας: Είμαστε φαβορί γιατί είμαστε πρωταθλητές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έδωσε το στίγμα του ενόψει του τελικού του κυπέλλου, αποδέχτηκε τον τίτλο του φαβορί

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον τελικό του κυπέλλου, ο Νίκος Νιόπλιας εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάκτηση του τροπαίου, μίλησε για τις δυσκολίες της αναμέτρησης αλλά και για τους τραυματίες.

“Είναι σημαντικό το Κύπελλο για όλους και για την ιστορία του ΠΑΟ. Θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο για να κλείσουμε τη χρονιά πολύ καλά. Ο στόχος εξ’ αρχής ήταν το νταμπλ. Πριν μια εβδομάδα κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και αύριο δίνουμε άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι. Δεν μπορείς να διορθώσεις τα λάθη και όσο λιγότερα τόσο καλύτερα. Είναι ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αν έχουμε μια καλή στιγμή πρέπει να την κρατήσουμε ενώ κακή πρέπει να την ξεχάσουμε.

Είμαστε το φαβορί γιατί είμαστε πρωταθλητές. Είναι στο σπίτι μας αλλά αυτό δεν φτάνει μόνο. Είναι ένα ματς. Δεν είναι πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Πάντα στον αθλητισμό υπάρχει ένα φαβορί. Κι αυτό το δείχνει η ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας που έχουν κατακτήσει ότι Κύπελλο υπάρχει και είναι τεράστιες προσωπικότητες. Δεν πρέπει να στεκόμαστε τι κάναμε πριν αλλά τι κάνουμε τώρα. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί. Είναι διαφορετικό παιχνίδι.

Αν εξαιρέσουμε την γαστρεντερίτιδα οι τραυματισμοί προήλθαν από την θέληση να διεκδικήσουν μια θέση στην ενδεκάδα. Η προπόνηση της Δευτέρας ήταν δυνατή και αυτό είναι καλό. Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ο Λέτο και ο Νίνης το έχουν ξεπεράσει, μένει να δούμε και για τον Γιώργο.

Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ καλή και είναι σημαντικό γιατί παίξαμε ντέρμπι με φιλάθλους μόνο. Κι αυτό θα είναι ένα ωραίο κοντράστ συναισθημάτων. Είναι κάτι διαφορετικό και θα είναι ωραίο. Τώρα πρέπει να ελπίζουμε να μην γίνουν επεισόδια. Όποιος θέλει να κάνει επεισόδια να τα κάνει έξω από το γήπεδο. Δεν είναι χώρος για επεισόδια το γήπεδο.”

“Ο Άρης έχει μια ομάδα που είναι καλή από την άμυνα στην επίθεση είναι πιο ισορροπημένη. Πάντα υπάρχουν παίκτες με μεγαλύτερες ικανότητες, αλλά κι αυτοί που δεν φαίνονται και προσφέρουν πολλά. Γιατί όλοι προσφέρουν για να φτάσει η ομάδα εδώ. Δεν μπορώ να σας πω πως τον περιμένω τον Άρη και δεν είναι σωστό.”

Από την πλευρά του ο Νίκος Σπυρόπουλος ευχήθηκε να τελειώσει η χρονιά ιδανικά για τον Παναθηναϊκό:

“Μετά το πρωτάθλημα θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά ιδανικά. Το κίνητρο είναι μεγάλο να γίνει καλό παιχνίδι να το ευχαριστηθεί και επειδή θα έχει κόσμο και από τις δύο ομάδες ελπίζω να μην γίνουν επεισόδια. Ένας τελικός είναι πάντα κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Όλοι θέλουν να παίξουν και να κερδίσουν.

Είχα μια άτυχη στιγμή προπονούμαι εδώ και 2 εβδομάδες έπαιξα στο τελευταίο ματς και ελπίζω να είμαι σε καλή κατάσταση και να βοηθήσω την ομάδα.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε