Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Νταμπίζας: Πείτε μας ανίκανους, όχι καφενείο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο αρχηγός της ΑΕΛ μίλησε για την κρίση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα και απάντησε σε όσα καταλογίζουν σε αυτόν και στους συμπαίκτες του.

Η Λάρισα έχει μαζέψει μόλις 5 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές, ενώ μετά την τελευταία ήττα στις Σέρρες στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια στον “κάμπο”.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Νταμπίζα:
 
Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που διαμορφώνεται από τη μειοψηφία, μικραίνει πολύ το μέγεθος μιας ομάδας που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα. Όταν αβασάνιστα βγαίνουν τέτοιου είδους φήμες δεξιά και αριστερά, θεωρούμε ότι γίνεται εσκεμμένα και εκ του πονηρού. Δεν μπορούν ανεύθυνα να τσουβαλιάζουν και να λένε ότι πρόβλημα της ΑΕΛ είναι οι παίκτες που δεν παίζουν γιατί πίνουν και ξενυχτάνε.

Δεν είμαστε Κωλοπετεινίτσα, να μαζευόμαστε από τα χωριά με τα αυτοκίνητά μας και πηγαίνουμε στον αγώνα. Πείτε μας ανίκανους επειδή δεν μπορούμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Καφενείο, όμως, δεν είμαστε. Τα αποδυτήριά μας αυτή τη στιγμή έχουν υγεία. Έχω περάσει από πολλά αποδυτήρια, και σας το λέω με πάσα υπευθυνότητα, ότι ο οργανισμός της ΑΕΛ είναι σε άριστη κατάσταση σε ότι αφορά στις σχέσεις των παικτών της.

 
Το κάρο έχει κολλήσει λίγο στη λάσπη. Εμείς προσπαθούμε να το βγάλουμε. Όποιος θέλει να σπρώξει λίγο για να βγει πιο εύκολα από τη λάσπη, ας το κάνει. Όποιος δεν θέλει, ας κάνει ό,τι κρίνει αυτός ανάλογα με το συναίσθημα και τη λογική που έχει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε