Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο αμετάπειστος Βιτόλο και η… ανοιχτή αγκαλιά του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ισπανός μέσος επέμεινε στην αρχική του θέση να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, στο ραντεβού που είχε ο Ισπανός μέσος το βράδυ της Κυριακής με τον Ζήση Βρύζα και έτσι ο… δρόμος για να πάει στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως ανοίγει!
Ο Βίκτορ Βιρόλο επέμεινε στη θέση του να φύγει από το “δικέφαλο του Βορρά”, παρόλο που του τονίστηκε ότι θα του καταβληθούν τα οφειλόμενα.
 
Το ενδεχόμενο πλέον να φύγει από τους Θεσσαλονικείς είναι πιο ορατό από ποτέ, αφού ο παίκτης ακόμα και να πληρωθεί διατηρεί το δικαίωμα να κινηθεί νομικά και να κερδίσει την ελευθέρας, από τη στιγμή που έχει παρέλθει το τετράμηνο που θα έπρεπε να πάρει τα χρήματά του. Ωστόσο, πολύ πιθανό είναι να υπάρξει και σήμερα νέα συνάντηση με τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ.
 
 
Στο “τριφύλλι” έχουν συνεχή ενημέρωση για τις επαφές του Βιτόλο με τον ΠΑΟΚ και -χωρίς να έχουν καμία εμπλοκή- περιμένουν τις τελικές εξελίξεις, ευελπιστώντας ότι ο παίκτης θα καταφέρει να μείνει σύντομα ελεύθερος, προκειμένου να κατηφορίσει προς την Αθήνα για τις υπογραφές.
 
Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο θα κινήσει τις μεταγραφικές εξελίξεις.
 
Πρώτος στόχος παραμένει ο επιθετικός που θα αντικαταστήσει το Γάλλο επιθετικό, αλλά και ο δεξιός μεσοεπιθετικός, δύο παίκτες τους οποίους θέλει να έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα το ταχύτερο δυνατόν για να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία και πάρουν μέρος στα φιλικά που ακολουθούν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε