Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο ΑΟΚ… κυριάρχησε, ο Παναιτωλικός πήρε αυτό που του άξιζε!

ΑΟΚ - Παναιτωλικός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο ΑΟΚ, που επικράτησε στην Κέρκυρα του… κακού Παναιτωλικού με 1-0, σε ματς για την 8η αγωνιστική της Superleague.

Μετά από 4 αγωνιστικές και το πρώτο του “τρίποντο” με τον Παναθηναϊκό, ο ΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες. Με το γκολ του Νούνες στο 79΄ οι “Φαίακες” επικράτησαν με 1-0 του Παναιτωλικού στο δεύτερο χρονικά ματς της 8ης αγωνιστικής της Superleague και ξεπέρασαν της ομάδα του Αγρινίου στη βαθμολογία. Άξιο αναφοράς πως το συγκεκριμένο τέρμα ήταν και το πρώτο της ομάδας της Κέρκυρας στο φετινό πρωτάθλημα, που δεν ήρθε από το σημείο του πέναλτι.

“Γκαζωμένος” ΑΟΚ – “Αγνώριστος” Παναιτωλικός

Πολύ καλός ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να παίζουν επιθετικά και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να δείξει το καλό πρόσωπου που είχε την τελευταία περίοδο, αφού ο ΑΟΚ πήρε από νωρίς τα.. ηνία της αναμέτρησης και έχασε πολλές ευκαιρίες.

Στο 11′ η ομάδα της Κέρκυρας είδε τον Κυριακίδη να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να μπλοκάρει την κεφαλιά του Παμπλίδη. Έξι λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έπιασε νέα κεφαλιά. Στέλνοντας την μπάλα δοκάρι και άουτ.

Πέρα από κάποιες γρήγορες αντεπιθέσεις, ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε είχε ούτε μια καλή φάση στην εστία του Γιαννακόπουλου. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 32′ για να ανοίξουν το σκορ. Μετά από σέντρα του Ντιόγκο από αριστερά, ο Παμλίδης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή, η μπάλα έφτασε στον Γκομές, ο οποίος έκανε το πλασέ, αλλά ο Κυριακίδης έδιωξε με δυσκολία.

“Βρήκε” το γκολ η ομάδα της Κέρκυρας

Αν και ο ρυθμός στην επανάληψη δεν διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα, ο ΑΟΚ συνέχισε να είναι πιεστικός και ο Παναιτωλικός να έχει… κοιμισμένη εικόνα. Στο 68′ όμως οι φιλοξενούμενοι έχασαν δυο μοναδικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Ο Κλέσιο βρέθηκε απέναντι στον Γιαννακόπουλο, αλλά ο Γρομητσάρης έβαλε το πόδι και απομάκρυνε σε κόρνερ, παίρνοντας την… μπουκιά απ’ το στόμα του αντιπάλου του. Η κεφαλιά του Μόρα, μετά την εκτέλεση της φάσης έστειλε την μπάλα για λίγο άουτ.

Ο ΑΟΚ άξιζε ένα γκολ, στο 75′ ο Παμπλίδης έχασε τετ-α-τετ, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το 1-0. Ο Γιαννακόπουλος έκανε το βολέ, ο Μόρας άθελά του έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά προς τα πίσω, ο Νούνες έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή -υπό την πίεση του Μύγα- και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναιτωλικός ξαφνικά… ξύπνησε, πίεσε για την ισοφάριση αλλά ήταν πλέον αργά.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις