Σάββατο, 4 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο Κουζέν “κάλπασε” στον Κάμπο – Με το δεξί η Λάρισα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ΑΕΛ μπορεί να έκανε πολλές και σημαντικές μετεγγραφές αλλά ένας παίκτης που ήταν και πέρυσι στην ομάδα, ο Ντανιέλ Κουζέν ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο. Δείτε το βίντεο.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Σε ένα ματς που όπως ήταν λογικό δεν είχε τρομερό ρυθμό, όμως δεν του έλειψαν οι καλές στιγμές και κυρίως το πάθος από τους παίκτες που αγωνίστηκαν.

Η Λάρισα ήταν αυτή που πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με τον Ντανιέλ Κουζέν να σκοράρει στο 78′, μετά από σέντρα του Βενετίδη που βρήκε στο δοκάρι.

Ο Ατρόμητος έδειξε ότι μπορεί και φέτος να κάνει σπουδαία πράγματα, μιας και διαθέτει έναν εκπληκτικό Καμαρά ο οποίος ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Η ΑΕΛ πάντως ήταν αυτή που είχε την περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της, δημιούργησε ευκαιρίες και δίκαια πήρε τη νίκη.

Λάρισα: Βέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (72′ Ταλ), Μετίν, Ρομέου, Βελάσκο, Πούρι, Ιγκλέσιας, Μακινουά, Μπλάζεκ (57′ Κουζέν).

 
Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Σάμπου, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Περόνε. Φαβάλι, Σαρμιέντο, Καραγκούνης (58′ Καραλής).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε