Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Θρύλος, κλινικά νεκρός…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Στο “Καραϊσκάκης” έπεσαν οι τίτλοι τέλους. Η συγκεκριμένη ομάδα του Ολυμπιακού εξεμέτρησε το ζειν. Οι οπαδοί στην εξέδρα κατάλαβαν. Μένει να το παραδεχτεί η διοίκηση της ΠΑΕ.

Τώρα αν μπορεί να φτιάξει  μια νέα ομάδα αυτό είναι άλλο ζήτημα. Χρειάζονται λεφτά, το ταμείο της ΠΑΕ είναι άδειο, οι τράπεζες δεν δανείζουν πια και ο Κόκκαλης δεν βρίσκεται στα καλύτερα του…

Το ματς ήταν από  τα καλύτερα φετινά. Τα είχε όλα. Γκολ, ανατροπές, ευκαιρίες από κάθε πλευρά. Ήρωας του αναδείχτηκε ο τρίτος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Νίκος Ζαφειρόπουλος. Σπουδαίος πορτιέρο που έπαιξε λαβωμένος και κράτησε όρθια την ομάδα του.

Ναι, τέσσερις παίκτες  του Ολυμπιακού έστειλαν την μπάλα  στα δίχτυα κι όμως το σκορ ήταν 2-2.

Στον Ολυμπιακό  μπορούν να μιλούν για άσχημο παιχνίδι που τους έπαιξε η τύχη. Με την βοήθεια της τύχης όμως αποκαλύφθηκε η αγωνιστική γύμνια μιας ομάδας που ξεκίνησε με την εξασφάλιση της εισόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ και καταλήγει με την γενική παραδοχή της αγωνιστικής του αδυναμίας.

Ομάδα χωρίς πλάνο περίμενε να “σωθεί” από την… τρέλα του Λούα Λούα και τις επινοήσεις του Ζαϊρί. Αντε και από τις προωθήσεις των σέντερ μπακ στα στημένα. Πολύ λίγα πράγματα που για να τα κάνει ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται προπονητή. Και δεν έχει εδώ που τα λέμε. Εχει απλά κάποιον που επιλέγει τους “‘έντεκα” και κάνει τις αλλαγές. Λίγη δουλειά για κάποιον που θέλει να πληρώνεται ως προπονητής. Τα Γιάννενα του Νίκου Αναστόπουλου ήρθε με φιλοδοξίες στο Φάληρο και δικαιώθηκαν. Θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τη νίκη. Να διασύρουν τον μεγάλο αντίπαλο και να αναπνεύσουν βαθμολογικά. Γιατί με τον ένα βαθμό πέτυχαν λίγα πράγματα. Θα είναι κρίμα να πέσουν παίρνοντας μαζί τους τις καλές εντυπώσεις.

Ο Ολυμπιακός έπεισε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι  είναι άρρωστος. Ατυχος σίγουρα αλλά κι η αρρώστια ατυχία είναι ως ένα σημείο. Μόνο που η αρρώστια είναι εξαιρετικά σοβαρή και δεν γιατρεύεται με ασπιρίνες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε