Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

“Ο Βύντρα πληρώνει τον αντι-Βαρδινογιαννισμό”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στην πρόθεση του Λουκά Βύντρα να βρεθεί λύση με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο δικηγόρος του διεθνή αμυντικού, Αλέξανδρος Στεφανάκης που μίλησε και για την υπόθεση Σισέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sentra 103,3:

«Ανεξάρτητα αν του καθένα του αρέσει ή δεν του αρέσει ο Βύντρα, θα πρέπει όλοι να παραδεχτούν ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής ιδιαίτερου ήθους και αγωνιστικής συμπεριφοράς, το τι συνέβη μετά στο ματς με την Βέροια, ο κάθε οπαδός αντιλαμβάνεται».

Για τις διαφορές που υπάρχουν με την ΠΑΕ: «Μέχρι στιγμής συμφωνούμε ότι… διαφωνούμε. Στην πρόταση του Παναθηναϊκού για μείωση 50%, η απάντηση είναι απόλυτα αρνητική».

Για το εάν εχει συζητηθεί μικρότερη μείωση: «Δεν έχει γίνει τέτοιου είδους πρόταση από καμία πλευρά».

Για το εάν, θεωρητικά, θα δεχόταν μικρότερη μείωση: «Ορισμένες φορές παίζει ρόλο το τι έχει προηγηθεί. Αν μου κάνατε δύο μήνες πίσω αυτή την ερώτηση, θα σας έλεγα πιθανότατα ναι. Όμως πλέον βλέπεις την ίδια την ομάδα σου να παλεύει να φέρει τον Σισέ, υπάρχει δυσαρμονία στην λογική της ομάδας. Είναι θέμα πολιτικής. Οταν βλέπει ότι αυτό που κάνει η διοίκηση έχει πλάνο και σου ζητείται να βάλεις πλάτη, το στηρίζεις. Αυτό ισχύει για όλους τους εργαζόμενους, όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές. Όταν όμως υπάρχουν πολλές αντιφάσεις, πράγματι δεν ξέρεις αν αξίζει τον κόπο να απεμπολήσεις μεγάλο μέρος της αμοιβής σου».

Για το εάν έπαιξε ρόλο η στάση της διοίκησης: «Ποτέ δεν θα προέτασσε ο συγκεκριμένος αθλητής το οικονομικό, αυτό που κυρίως δημιουργεί τα αγκάθια στο σήμερα, ξεκινάει από το ματς με την Βέροια, με την στάση της διοίκησης, με την στάση του κόσμου».

Για το εάν αισθάνεται ότι πληρώνει τον αντι-Βαρδινογιαννισμό: «Είναι μια λογική εξήγηση, εκτονώνεται ο αντί-Βαρδινογιαννισμός που υπάρχει σε μερίδα φιλάθλων».

Για το εάν ο Βύντρα το χει πάρει και εγωιστικά: «Στην τελευταία συνάντηση που είχαμε με τους κ.κ. Αλαφούζο και Παναγόπουλο, παρότι είχαμε μεγάλη διαφορά, αυτά ξεκαθαρίστηκαν… Οτι ο ποδοσφαιριστής Λουκάς Βύντρα έχει τον απόλυτο σεβασμό τους, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει».

Για το εάν θεωρεί πως ο Βύντρα θα μείνει τελικά στον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω εάν θα μείνει, η ζωή έχει ανατροπές, δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Σε κάθε περίπτωση, με την διοίκηση του ΠΑΟ τουλάχιστον δεν θα έχουμε ηθικά θέματα, ώστε να νιώθει ο ποδοσφαιριστής προσβεβλημένος. Ούτε προσωπικές αντιπαραθέσεις ή διενέξεις».

Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ: «Το μοναδικό ενδιαφέρον του Βύντρα είναι να βρεθεί άκρη με τον Παναθηναϊκό. Το χειρότερο για έναν αθλητή είναι η αβεβαιότητα. Ειτε να βρεθεί μια λύση και να φύγει, είτε να βρεθεί μια λύση και να μείνει να νιώθει μέλος της ομάδας».

Για το θέμα που προέκυψε στο θέμα με τον Σισέ: «Μπορεί να φέρεις τον μεγαλύτερο σταρ ποδοσφαιριστή και να χάσεις όλη την ομάδα, χρειάζεται να καταλάβει ο παίκτης που βαδίζεις, τι να κάνεις, ποιο είναι το πλάνο σου».

Ρίχνει “δίχτυα” στη Μπουντεσλίγκα ο Παναθηναϊκός – Εξετάζει τον Μπεργκ


“Ναυάγησε” του Σισέ στον Παναθηναϊκό – Η ΚΠΡ τον…έστειλε Κατάρ

Σισέ: Υπόσχομαι να τα πούμε σύντομα!

“Πρόκληση ο Παναθηναϊκός – Δεν μου αρέσουν οι διαρροές”

Η ΚΠΡ πήρε Ρεμί και ο Σισέ δεν.. χωράει!

Ετοιμάζει για βασικούς Βύντρα και Μπουμσόνγκ ο Φάμπρι!

Στον “αέρα” η επιστροφή του Σισέ στον Παναθηναϊκό

Απίθανη ομιλία Φάμπρι στους παίκτες του Παναθηναϊκού!

Η ΚΠΡ θέλει Κατάρ, ο Σισέ Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε