Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Οι Κύπριοι “καρφώνουν” τον Σάντος για Χιώτη!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός “έκοψε” τον Σάκη Χιώτη από την αποστολή της Εθνικής για το Euro, κάτι που εξέπληξε τόσο τους Έλληνες, όσο και τους Κύπριους. Διαβάστε τι γράφουν Μέσα από την Κύπρο για την απόφαση του Πορτογάλου να αποκλείσει τον πορτιέρε του ΑΠΟΕΛ.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας ήταν από τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής πορείας του ΑΠΟΕΛ ως τους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά έμεινε εκτός αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από τους Κύπριους.

Το Shootandgoal.com γράφει:
“Ουτέ καν να εξηγήσει δεν μπορούσε ο Φερνάντο Σάντος όταν ρωτήθηκε γιατί δεν συμπεριέλαβε στην 25μελή αποστολή της εθνικής Ελλάδας τον Διονύση Χιώτη.

Ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ που ήταν από τους παίκτες κλειδιά στην ιστορική πορεία των γαλαζοκιτρίνων μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ θεωρήθηκε λιγότερο ικανός από τους Τζόρβα (Παλέρμο), Χαλκιάς (ΠΑΟΚ) και Σηφάκη (Άρη).

Ο Πορτογάλος τεχνικός ερωτηθείς για την απόφαση του να κόψει τον Χιώτη, είπε: “Μου αρέσει πολύ ο Χιώτης, αλλά αυτή είναι η απόφαση που πήρα. Αν κάποιος από τους τρεις που έχουμε επιλέξει δεν μπορέσει, θα δούμε τι θα γίνει”

Το kerkida.net γράφει…
“Από την κλήση απουσιάζει ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, Διονύσης Χιώτης, ο οποίος τελικά “κόπηκε” από την 25μελή προεπιλογή του. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τριάδα με Τζόρβα, Σηφάκη και Χαλκιά κι ως εκ τούτου καλύφθηκαν οι θέσεις στον… άσο”.

Στη στήλη με τα παρασκήνια προσθέτει…
“Λέει ο Σάντος…
“Σάκη είσαι ο καλύτερος, σε είδα που έπιασες τα πέναλτι με την Λιόν αλλά δεν μου κάνεις για την Εθνική”!!!

Έκοψε τον Χιώτη ο Σάντος!
Τους 25 ποδοσφαιριστές της προεπιλογής ενόψει της τελικής φάσης του EURO 2012, ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος. Ξεχωρίζει η μη συμπερίληψη του Διονύση Χιώτη, με το τρίο των τερματοφυλάκων να συμπληρώνουν οι Χαλκιάς (!!!) Σηφάκης (!!!) και Τζόρβας”.

To “sport-fm.com.cy” γράφει στα παρασκήνια…
“Έχει μπει και ο Πορτογάλος προπονητής στην ελληνική νοοτροπία. Του βολέματος γνωστών και φίλων. Δεν εξηγείται αλλιώς η επινόηση του Φερνάντο Σάντος να πάρει στην Πολωνία το Χαλκιά και να μην πάρει το Χιώτη. Έλεος κύριε Σάντος. Έχεις ξεπεράσει και την κόκκινη γραμμή με αυτή την έμπνευση σου…”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε