Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός Βόλου: Η Ελλάδα δεν έγινε ξαφνικά Μπανανία

Ολυμπιακός Βόλου: Η Ελλάδα δεν έγινε ξαφνικά Μπανανία
Την αποστολή φακέλων σε Ουέφα και Φίφα οι οποίοι αποδεικνύουν, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου, την αθωότητα της ΠΑΕ γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η ομάδα της Μαγνησίας.

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για “επιλεκτική δίωξη” ενώ αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Αν κάποιοι νομίζουν ότι η Ελλάδα έχει γίνει ξαφνικά Μπανανία είναι γελασμένοι”.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου απέστειλε σε UEFA και FIFA καθώς και στους Βουλευτές Μαγνησίας έναν πλήρη και εμπεριστατωμένο φάκελο με όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν περίτρανα την αθωότητα του Ολυμπιακού Βόλου. Είναι πλέον σαφές και ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μία επιλεκτική δίωξη με μοναδικό ζητούμενο τη στοχοποίηση του Ολυμπιακού Βόλου έπειτα από πολιτικές παρεμβάσεις, κάτι άλλωστε που αποτυπώνεται και από την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας όπου όπως φαίνεται καταργήθηκε η κατά συνείδηση δικαστική κρίση.
Ήδη έχει δρομολογηθεί η προσφυγή στο CAS αλλά και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η Ελλάδα έχει γίνει ξαφνικά Μπανανία είναι γελασμένοι.

Υ.Γ.: Ας μας εξηγήσουν όποιοι επιθυμούν πως είναι δυνατόν να υπάρχει προθεσμία για υπομνήματα μέχρι τις 13,30 της Παρασκευής και αυθημερόν να ληφθεί μία τόσο σοβαρή απόφαση, όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα όλων των ΜΜΕ».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε