Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Superleague: Πήραν 131.000 ευρώ οι διατητές! Εξοφλούνται τον Μάρτιο

Superleague: Πήραν 131.000 ευρώ οι διατητές! Εξοφλούνται τον Μάρτιο

Οι διαιτητές δεν θα προχωρήσουν σε αποχή από τα καθήκοντας τους μετά την 13η αγωνιστική, όπως απειλούσαν πριν από τη συνεδρίαση της Superleague την Παρασκευή. Τα μέλη του συνεταιρισμού αποφάσισαν τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που οφείλονται στους διαιτητές από την περασμένη σεζόν και τη φετινή περίοδο.

 

Η πλήρης αποπληρωμή των οφειλόμενων θα γίνει μέχρι τον Μάρτιο του 2018. Οι διαιτητές θα πάρουν  το μεγαλύτερο μέρος του χρέους μέχρι το τέλος του έτους, με τη Superleague να τονίζει ότι σήμερα (17/11) καταβλήθηκαν 131.000 ευρώ, χρήματα που αποτελούν μέρος από τα χρωστούμενα της περασμένης σεζόν.

Ακόμα, ο τρόπος πληρωμής των διαιτητών αλλάζει. Από την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος η κάθε ομάδα θα καταβάλλει μηνιαίως τις αποζημιώσεις σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΠΟ.

Τέλος,  στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε η σύσταση τετραμελούς επιτροπής που θα αρχίσει άμεσα επαφές με το συνδρομητικό κανάλι της Nova, ώστε ως το τέλος του μήνα να υπάρξει πλήρης συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2018-19. Η πρόταση του καναλιού αφορά αντίτιμο 30 εκ. ευρώ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις