Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Προπόνηση με Τοροσίδη, Πιλάβιο και δίλημμα Σάντος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Παρουσία των Σοφοκλή Πιλάβιο και Βασίλη Τοροσίδη πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν αναχωρήσει για την Τυφλίδα, με τον Φερνάντο Σάντος να προβληματίζεται για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Σαμαρά. Δίνουν πριμ στους Γεωργιανούς οι Κροάτες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει σε δύο ποδοσφαιριστές. Ο Γιώργος Φωτάκης έχει λίγο περισσότερες πιθανότητες από τον Παναγιώτη Κονέ για να πάρει την θέση του Σαμαρά στα αριστερό άκρο της επίθεσης. Στην προπόνηση της Κυριακής οι διεθνείς επικεντρώθηκαν στις στημένες φάσεις με τους Καραγκούνη και Φωτάκη να αναλαμβάνουν τις εκτελέσεις.
 
Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις τις ενδεκάδας ο Σάντος δεν άνοιξε τα χαρτιά του καθώς “ανακάτεψε” τους βασικούς με τους αναπληρωματικούς. Πάντως ο Πορτογάλος προσανατολίζεται σε σχήμα με τους Τζόρβα, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Κυρ. Παπαδόπουλο, Αβρ. Παπαδόπουλο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Τζιόλη, Γκέκα, Σαλπιγγίδη και έναν εκ των Φωτάκη ή Κονέ.
 
Στην προπόνηση που διεξήχθη στον Άγιο Κοσμά το “παρών” έδωσαν ο Σοφοκλής Πιλάβιος και ο Βασίλης Τοροσίδης. Αν και δεν θα ταξιδέψει στην Τυφλίδα λόγω τραυματισμού ο αμυντικός του Ολυμπιακού θέλησε να βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στο ματς με την Γεωργία.


Δίνουν πριμ στους Γεωργιανούς οι Κροατές!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε