Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρωτάθλημα με 14 ομάδες!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Σούπερ Λίγκα εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με 14 ομάδες, κάτι που συζητήθηκε και στην… κρυφή συνάντηση που είχε ο ΓΓΑ, Π. Μπιτσαξής με τους κ.κ Πιλάβιο, Παπουτσάκη και Κομνηνό.

Τα είπαν στα… κρυφά Μπιτσαξής-Παπουτσάκης-Πιλάβιος!

 
Την Πέμπτη το μεσημέρι αναμένεται να γίνει οριστικά γνωστό αν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού επανεξετάσει και χορηγήσει ή όχι πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα.
 
Τα μηνύματα για τις δυο ΠΑΕ μόνο θετικά δεν είναι, καθώς οι προθεσμίες για χορήγηση πιστοποιητικών έχουν παρέλθει και το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει. Αλλά ακόμη και στην περίπτωση που η Επιτροπή δεχθεί την επανεξέταση των δύο υποθέσεων, πληροφορίες αναφέρουν πως η χορήγηση πιστοποιητικού θεωρείται απίθανη.
 
Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση όμως, με τις αλλεπάλληλες εκκρεμοδικίες, το ενδεχόμενο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με 14 ομάδες, έχει κερδίσει πόντους τις τελευταίες ημέρες και φαντάζει εξαιρετικά πιθανό για πολλούς λόγους.
 
Ένας από αυτούς είναι ότι αν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα δεν πάρουν τελικά άδεια, θα πρέπει να αντικατασταθούν από τον Λεβαδειακό και την Δόξα Δράμας. Στους Βοιωτούς αναμένεται να ασκηθεί δίωξη για τα… στημένα από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ενώ οι Δραμινοί είναι και αυτοί αμφίβολο ότι θα πάρουν άδεια! Οπότε αναμένονται νέα προβλήματα.
 
Έτσι, είναι πλέον σχεδόν ειλημμένη απόφαση το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας να συνεχιστεί ως έχει δηλαδή με την συμμετοχή 14 ομάδων
 
Το ζήτημα αυτό συζητήθηκε την Τετάρτη σε συνάντηση που είχε ο ΓΓΑ, Π. Μπιτσαξής με τους κ.κ Πιλάβιο, Παπουτσάκη και Κομνηνό. Το συγκεκριμένο σενάριο αναμένεται να συζητηθεί και στο Δ.Σ. της Λίγκας, την Παρασκευή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε