Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Πρωταθλητής χειμώνα και “killer”

Ο Σισέ με τον Κατσουράνη οδηγούν τον Παναθηναϊκό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και ψάχνει αμυντικό-ηγέτη για να μείνει εκεί μέχρι το τέλος.

Οι πράσινοι κατάφεραν να κατακτήσουν για πρώτη φόρα τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα μετά την σεζόν 2002-2003. Τότε είχαν τερματίσει στην δεύτερη θέση, πίσω από τον Ολυμπιακό, με 70 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 50-19 έχοντας 22 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.

 
Φέτος έχουν πετύχει ήδη 29 τέρματα, έχοντας 2 ισοπαλίες και μόνο μία ήττα. Τα τέρματα είναι 29-9 για τον Παναθηναϊκό που έχει και την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.
 
Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχουν παίξει τα πρόσωπα που ήρθαν το καλοκαίρι στην Παιανία. Ο Σισέ, ο Κατσουράνης και ο Λέτο έχουν σκοράρει τα 22 από τα 29 τέρματα και κυρίως έχουν δώσει την ταυτότητα και την νοοτροπία νικητή που έλειπε από την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια.
 
Κυρίως, ο Γάλλος σούπερ σταρ, Τζιμπρίλ Σισέ που έγινε ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού, μετά τη σεζόν 1997-1998, που τελειώνει με διψήφιο αριθμό γκολ τον πρώτο γύρο.
 
Από Παλέτα μέχρι… Ματεράτσι
 
Αυτό που προέχει τώρα για τη διοίκηση των πρασίνων είναι να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Νίκου Νιόπλια για απόκτηση κεντρικού αμυντικού.
 
Το όνομα του Γκάμπριελ Παλέτα φαίνεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα, ενώ υπάρχουν πάντα και οι περιπτώσεις των Καλάντζε και Γίρανεκ. Τις τελευταίες μέρες προτάθηκε και ο 36χρονος αμυντικός της Ίντερ, Μάρκο Ματεράτσι, ωστόσο από τον Παναθηναϊκό διαρρέει πως θα ασχοληθούν με την περίπτωση του, μόνο σαν τελευταία λύση.

Με “τεσσάρα” στην κορυφή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε