Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρώτη ήττα για Εθνική – Τραυματίστηκε ο Μάντζαρης!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Ελλάδα ηττήθηκε στο τελευταίο της τεστ πριν το Προλυμπιακό τουρνουά, 78-71 από τη Βραζιλία – Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τραυματίστηκε στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό..

Ο Ηλίας Ζούρος δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την άμυνα της ομάδας του, ενώ υπήρχαν και αρκετά κενά διαστήματα.

Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Γιώργος Πρίντεζης με 15 πόντους, ενώ διψήφιο νούμερο πόντων είχαν ακόμη οι Σπανούλης και Παπανικολάου. Από τους Βραζιλιάνους ξεχώρισε ο αειθαλής Μαρσελίνιο Μασάδο με 22 πόντους.

Η ατυχία “χτύπησε” την ομάδα στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, όταν ο Βαγγέλη Μάντζαρης γύρισε τον αστράγαλό τους και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ.

Αμέσως υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα της ζημιάς ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για διάστρεμμα, το οποίο είναι ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή στα παιχνίδια του Καράκας. Από την Παρασκευή θα γίνει αγώνας δρόμου από το ιατρικό τιμ της Εθνικής, αν και οι πρώτες ενδείξεις δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές…

Δεκάλεπτα:
16-18, 39-36, 53-56, 71-78.

Ελλάδα: Ζήσης 8, Μπουρούσης 8, Σπανούλης 11, Πρίντεζης 15, Παπανικολάου 11, Καλάθης 5, Μπράμος 3, Μαυροειδής 2, Καϊμακόγλου 8, Σλούκας, Μάντζαρης, Φώτσης.

Βραζιλία: Μασάδο 22, Ραουλζίνιο 3, Λάρι 3, Άλεξ 3, Χουέρτας 2, Βαρεζάο 9, Γκιλέρμε 5, Νενέ 5, Μαρκίνιος 17, Σπλίτερ 9.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε