Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Πρωτιά η Μάλαγα – Δεν ολοκλήρωσε την…ανατροπή η Ζενίτ (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι Ισπανοί απέσπασαν ισοπαλία 2-2 μέσα στην έδρα της Ζενίτ κι εξασφάλισαν την πρωτιά στον όμιλο τους. Η Ρωσική ομάδα κατάφερε να… “σώσει” το βαθμό, αλλά το αποτέλεσμα δεν τη βολεύει.

Η Μάλαγα πήρε ισοπαλία 2-2 από την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη και εξασφάλισε την 1η θέση, ενώ οι Ρώσοι θα βγουν νοκ-άουτ αν νικήσει η Μίλαν αργότερα την Άντερλεχτ

Στο 8ο και στο 9ο λεπτό οι Ισπανοί εκμεταλλεύθηκαν την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας αλλά και ένα λάθος του Μαλαφέεφ και πέρασαν μπροστά στο σκορ με 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, επέστρεψε δυναμικά και στο 48’ ο Ντάνι μείωσε σε 2-1. Από εκεί και πέρα, χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες από τους γηπεδούχους, με την ισοφάριση να έρχεται με έναν περιπετειώδη τρόπο στο 86’ από τον Φεϊζουλίν.

Στο 95΄της αναμέτρησης, ο Μπιστρόφ αποβλήθηκε για τη Ζενίτ, καθώς δεν κατάφερε να κρατήσει τα νεύρα του.


Zenit vs Malaga 2:2 MATCH HIGHLIGHTS

ΖΕΝΙΤ:
Μαλαφέεβ, Μπρούνο Άλβες, Λόμπαερτς, Χουμπόσαν, Ντενίσοφ, Βίτσελ, Ανιούκοφ (81’ Μπιστρόφ), Σιρόκοφ (72’ Φεϊζουλίν), Ντάνι, Κερζάκοφ, Χουλκ.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Γκάμεζ, Ονιέβου, Ντεμικέλις (46’ Βέλινγκτον), Καμάτσο, Τουλαλάν, Ελισέου, Μπουονανότε, Ντούντα (63’ Πορτίγιο), Σάντα Κρουζ, Σέμπα (76’ Χουάνμι).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μάλαγα 11 (10-3)
2. Μίλαν 5 (4-4)
3. Άντερλεχτ 4 (1-4)
4. Ζενίτ 4 (5-9)

Η τελευταία αγωνιστική (04/12)

Μίλαν – Ζενίτ
Μάλαγα – Άντερλεχτ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε