Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ριέρα: “Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

O Άλμπερτ Ριέρα μίλησε για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, το γκολ του που βραβεύτηκε, αλλά και το… σταδιακό “δέσιμο” της ομάδας του. “Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς στο Καραϊσκάκη και στο τέλος να πάρουμε το πρωτάθλημα”.

“Είναι δύσκολο παιχνίδι, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Έχουμε κερδίσει μία φορά εκεί για το Κύπελλο, θα κατεβούμε για να κερδίσουμε και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε”, είπε ο Ισπανός για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Στη συνέχεια, δήλωσε ευχαριστημένος για το γκολ που σημείωσε στην περασμένη αγωνιστική: “Τα γκολ που μπαίνουν από στημένες φάσεις είναι πάντα όμορφα! Έδωσε ηρεμία στην ομάδα, το χρειαζόταν εκείνη τη στιγμή. Είμαστε πολλοί παίκτες που δουλεύουμε στα φάουλ στις προπονήσεις και αυτό είναι καλό γιατί υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσά μας. Μπορεί να υπάρξει ένα απόγευμα που στην προπόνηση θα βάλουμε γκολ όλα τα φάουλ και άλλο που δεν θα βάλουμε κανένα”.

Τέλος, μίλησε για τον Ολυμπιακό και τη σταδιακή βελτίωση που επέρχεται μέρα με τη μέρα: “Πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορείς να βελτιώσεις. Παίζουμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Είμαστε 12 νέοι ποδοσφαιριστές που είμαστε μόλις τέσσερις μήνες μαζί και προσπαθούμε να δεθούμε, πιστεύουμε τα πηγαίνουμε καλά. Είμαστε μόλις τέσσερις μήνες μαζί. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω περισσότερα”, τόνισε.

Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Μπομπαντίγια

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε