Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρήξη συνδέσμου ο Σαμαράς!

Ρήξη συνδέσμου ο Σαμαράς!

Συνδεσμική και όχι οστική είναι η βλάβη που υπέστη ο Γιώργος Σαμαράς στον αγκώνα του αριστερού χεριού του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λετονία, κάτι που σημαίνει πως θα λείψει τουλάχιστον για 6 εβδομάδες και θα χάσει σίγουρα τα δύο επόμενα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ με Λιθουανία και Σλοβακία.

Ο Έλληνας επιθετικός, μετά την επιστροφή από τη Ρίγα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη έξω πλάγιου συνδέσμου.

Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Κυριακή, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Μάλιστα ο Σαμαράς θα επιστρέψει άμεσα στη Γλασκώβη, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, καθώς το ταξίδι του έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα.

Όπως και να ‘χει πάντως, ο Κρητικός φορ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες και θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι με τη Λιθουανία, την Τρίτη στο Καραϊσκάκη, αλλά και την εκτός έδρας αναμέτρηση του Οκτωβρίου (16 του μηνός) με τη Σλοβακία.

Το…ταξίδι ξεκίνησε ιδανικά – Με ανατροπή…άλωσε τη Λετονία η Ελλάδα(VIDEO)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε