Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρονάλντο: Ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τα επιτεύγματα του Αργεντινού άσου της Μπαρτσελόνα “ανάγκασαν” ακόμα και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να του “βγάλει το καπέλο”.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μέσι, ενώ δεν …ξέχασε τον τελικό του Coppa del Rey με την Μπαρτσελόνα.

Η ήττα με 5-0 από την Μπαρτσελόνα ήταν μια από τις πιο δύσκολες στην καριέρα μου, αλλά βγήκαν και κάποια θετικά πράγματα από αυτή την ήττα. Νομίζω ότι μας δίδαξε πολλά και πλέον δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια λάθη”, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Cadena Ser”, για να συμπληρώσει για τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας: “Ο Μουρίνιο ξέρει πώς να τους κερδίσουμε, γνωρίζει ποια στρατηγική πρέπει να ακολουθήσουμε και είμαι σίγουρος πως θα κατακτήσουμε το κύπελλο”.

Για την …κόντρα του με τον Μέσι, υπογράμμισε: “Αυτή τη στιγμή θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και πραγματικά είναι. Αλλά κάθε φορά που παίζουμε αντίπαλοι, όπως προχτές, δεν το βλέπω σαν μονομαχία. Απλά απολαμβάνω αυτούς τους αγώνες”.

Σε ερώτηση για την εικόνα που δείχνει στο γήπεδο, απάντησε: “Δεν με νοιάζει τι νομίζουν αυτοί που δεν με ξέρουν. Είμαι συνηθισμένος πλέον να ακούω διάφορα, αλλά, όταν κάποια με ενοχλούν, δεν διστάζω να μαλώσω, γιατί έτσι είμαι και στην προσωπική ζωή μου. Και πολλοί από αυτούς που με βρίζουν τις περισσότερες φορές είναι οι πρώτοι που έρχονται για να τους δώσω αυτόγραφο”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε