Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σαουδάραβες και… με το νόμο

Ψηφίστηκε επί της αρχής ο νέος αθλητικός νόμος και πλέον ο δρόμος για τους υποψήφιους Σαουδάραβες επενδυτές στον Παναθηναϊκό είναι ορθάνοικτος. Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την έγκριση δανείου.

Τα χρονικά περιθώρια για λύση στο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στενεύουν, ωστόσο σήμερα ήρθε μία θετική εξέλιξη. Ψηφίστηκε επί της αρχής στη βουλή ο νέος αθλητικός νόμος, ενώ όσον αφορά την διάταξη που αφορά τους “πράσινους” (για τους μη Ευρωπαίους επενδυτές) έχουν διατυπωθεί ελάχιστες ενστάσεις.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ήδη τις διαδικασίες για την έγκριση δανείου ύψους 12 εκ. ευρώ με εγγυητή τον Αδαμάντιο Πολέμη ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ελπίζει ταυτόχρονα να συγκεντρωθούν τα 15 εκ. ευρώ από την ΑΜΚ, καθώς το συνολικό του άνοιγμα τον Μάιο θα είναι 25 εκ. ευρώ!

Την επόμενη Πέμπτη ο Δημήτρης Γόντικας θα εμφανιστεί ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ και θα πρέπει να αποδείξει ότι έχουν βρεθεί τα 2,5 εκ. ευρώ για τις οφειλές που υπάρχουν μέχρι τον Αύγουστο του 2011, ενώ στα τέλη Μαρτίου χρειάζονται άλλα 5,5 εκ. ευρώ για τις οφειλές εώς τον Δεκέμβριο του 2011. Σύνολο 8 εκ. ευρώ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε