Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Σφήνα της Μπορντό για Μιραλάς – Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η γαλλική ομάδα προτίθεται να καλύψει τις επιθυμίες του Βέλγου αλλά και την ρήτρα των 4,2 εκατ. ευρώ και αυτός είναι ο λόγος που ο μάνατζερ του Μιραλάς κρατάει σκληρή στάση. Καθοριστική η παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη στις διαπραγματεύσεις για το μέλλον του παίκτη.

Όσο περνά η ώρα τόσο ξεκαθαρίζουν τα πράγματα γύρω από την υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Μπορντό έχει μπει δυνατά στην διεκδίκηση του Βέλγου επιθετικού καθώς έχει προσεγγίσει τον παίκτη, του δίνει το συμβόλαιο που θέλει και είναι σε θέση να καλύψει την ρήτρα των 4,2 εκατ. ευρώ που υπάρχει με τον Ολυμπιακό.
 
Αυτός είναι και ο λόγος που η πλευρά του παίκτη είναι αμετακίνητη στις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.
 
Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα (μπορεί και σήμερα) καθώς θα υπάρξει συνάντηση των “ερυθρολεύκων” με τον μάνατζερ του παίκτη. Η διαφορά είναι πως σε αντίθεση με τις προηγούμενες επαφές αυτή τη φορά το παρόν θα δώσει ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θα επιχειρήσει να αλλάξει τα δεδομένα και να κρατήσει τον παίκτη στο λιμάνι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε