Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σισέ: Δεν πάω πουθενά, έχω συμβόλαιο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Για ακόμα μία φορά ο Τζιμπρίλ Σισέ δήλωσε πως δεν έχει πρόθεση να αφήσει τον Παναθηναϊκό. Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την φιέστα. Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ ο Νίνης.

Έντονο φλερτ Μάντσεστερ – Νίνη

Ο Γάλλος σούπερ σταρ βρέθηκε παρευρέθηκε μαζί με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τον Αλέξη Τζόρβα σε εκδήλωση για την συλλεκτική φανέλα του τριφυλλιού και κάλεσε τον κόσμο να πάει στο ΟΑΚΑ την Κυριακή και να γιορτάσει το νταμπλ.

 
“Οι οπαδοί μας δεν έχουν σταματήσει φέτος να μας δείχνουν την αγάπη τους και εμείς τους κάνουμε χαρούμενους με την απόδοση μας. Η επετειακή φανέλα είναι εξαιρετική και περιμένουμε από τον κόσμο να την φορέσει και έλθει την Κυριακή στο γήπεδο” δήλωσε αρχικά ο Σισέ και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του: “Δεν πρόκειται να πάω πουθενά. Έχω συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια και θα μείνω στον Παναθηναϊκό”.
 
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο επιθετικός των “πρασίνων” αναφέρθηκε και αυτός στην αγάπη του κόσμου τονίζοντας πως: “Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να σε αγαπούν τόσο. Δεν μπορώ να το περιγράψω”.
 
Από την πλευρά ο Αλέξανδρος Τζόρβας δήλωσε: “Είμαι ευτυχισμένος για την κατάκτηση του νταμπλ. Να γεμίσει ο κόσμος το ΟΑΚΑ στη φιέστα, αλλά είναι αυτονόητο ότι πρέπει να παραμείνει στη θέση του, για να πανηγυρίσουμε όπως πρέπει την κατάκτηση των δύο τίτλων”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε