Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σισέ: Πάμε να δείξουμε ποιοι είμαστε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μίλησαν μεταξύ τους, μετά από τα… γκάζια που τους έχωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και τόνισαν πως είναι υποχρέωση τους να βγάλουν την ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Την υπόσχεση πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα πλέι οφ, έδωσαν οι ποδοσφαιριστές των “πρασίνων”, σε συζήτηση που είχαν στα αποδυτήρια, μετά την κουβέντα που είχαν με τον προπονητή τους.
 
«Δεν είναι δυνατόν να παίζουμε έτσι. Προκαλούμε την έκρηξη του κόσμου» ήταν μια από τις ατάκες που ακούστηκαν, σε μία προσπάθεια αυτοκριτικής, ενώ ο Τζιμπρίλ Σισέ επισήμανε πως “… τους έχουμε κερδίσει όλους, πάμε να δείξουμε ποιοι είμαστε”.
 
Άπαντες συμφώνησαν πως στα πλέι οφ επιβάλλεται η ομάδα να δείξει το πρόσωπο που μπορεί. Ο Σισέ σαν αρχηγός τόνισε: «Είμαστε οι καλύτεροι και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Τους έχουμε νικήσει όλους εντός και εκτός έδρας και δεν διανοούμαι ότι δεν θα πάρουμε μέρος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».
 
Μαζί του συμφώνησαν οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο ως αρχηγοί της ομάδας που τόνισαν: «Αποτελεί υποχρέωση μας να βγούμε δεύτεροι. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα στα προκριματικά». Μέσα στις ατάκες που ακούστηκαν ήταν και το «Ότι και αν έχει συμβεί, δεν είναι δυνατόν να παίζουμε τόσο άσχημα. Αδικούμε τους εαυτούς μας και προκαλούμε τη δικαιολογημένη έκρηξη του κόσμου ο οποίος δεν διαθέτει άλλη υπομονή μαζί μας και έχει δίκιο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε