Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα

Σκέψεις να πάνε τον ΟΣΦΠ στην Αδριατική Λίγκα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είναι απογοητευμένοι από τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει η ελληνική διαιτησία και αν δεν γίνουν οι ριζικές αλλαγές που έχουν ζητήσει σκέφτονται να συμμετάσχουν σε άλλο πρωτάθλημα.

Με εξοντωτική τιμωρία κινδυνεύει ο Ολυμπιακός

Τα παράπονα τους για την διαιτησία του τρίτου τελικού τα εξέφρασαν με μία σκληρή ανακοίνωση. Τώρα δεν έχουν κάνει, μέχρι στιγμής, το ίδιο όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουν παράπονα και μάλιστα εντονότατα και από τον τέταρτο τελικό. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν ξοδέψει ένα… καράβι λεφτά και θεωρούν πως η ομάδα τους δεν αντιμετωπίζεται όπως ο Παναθηναϊκός.

 
Στην πρόσφατη ανακοίνωση μετά τον τρίτο τελικό έκαναν λόγο για ριζικές αλλαγές στην ΚΕΔ απειλώντας πως δεν θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός στο επόμενο πρωτάθλημα. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν εξασφαλισμένη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα, καθώς έχουν συμβόλαιο, όμως με μία μόνο διοργάνωση δύσκολα κρατιέται σε ρυθμό μία ομάδα. Γι΄αυτό λοιπόν σκέφτονται να κάνουν αίτηση για να συμμετάσχουν στην Αδριατική Λίγκα όπου παίζουν ομάδες από την πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία.
 
Οι φήμες που κυκλοφόρησαν μετά την απώλεια του πρωταθλήματος πως θα τα παρατήσουν δεν ευσταθούν καθώς άνθρωποι μέσα από την ΚΑΕ ναι μεν επιβεβαιώνουν την απογοήτευση τους όμως επιμένουν πως δεν θα κάνουν πίσω αν δεν δημιουργήσουν μία δυναστεία.
 
Βεβαίως, οι εποχές έχουν αλλάξει. Οι ισχυροί άνδρες της πειραιώτικης ΚΑΕ έχουν προαναγγείλει εδώ και καιρό περικοπές στα παχυλά συμβόλαια. Επίσης ερωτηματικό παραμένει εάν θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας ο Παναγιώτης Γιαννάκης τον οποίο έχουν στηρίξει πολύ αλλά ο κόσμος του ρίχνει σημαντικές ευθύνες.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε