Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Σκόκο: Αυτό που έγινε ξεπερνά τα όρια

 Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, όπου εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από το περιστατικό με τα γκαζάκια που έγινε στην οικία του, ενώ περιέγραψε το πως το έζησε με την οικογένεια του. Ο Σκόκο φέρεται να άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να φύγεi από την Ένωση.

 Ενοχλημένος από το περιστατικό με τα γκαζάκια που τοποθετήθηκαν στην οικία του, εμφανίστηκε ο Νάτσο Σκόκο, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του.

 
Ο Αργεντινός επιθετικός της Ένωσης τόνισε ότι το περιστατικό με την έκρηξη στο σπίτι του «…ξεπέρασε τα όρια», ενώ περίγραψε τον τρόπο που το έζησε αυτός και η οικογένεια του.
 
«Ήταν κάτι άσχημο, δυσάρεστο, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε καλά. Ήμασταν στο κρεβάτι και ακούσαμε τις εκρήξεις», φέρεται να δήλωσε ο Σκόκο για το περιστατικό στο ραδιόφωνο «Zapping Sport».
 
«Είδα ότι είχαν πετάξει μία μολότοφ σε έναν θάμνο μπροστά από το σπίτι. Η φωτιά σβήστηκε, όμως και δεν έγινε κάτι περισσότερο», συμπλήρωσε ο «υδραυλικός».
 
Ερωτώμενος για το αν το θέμα σχετίζεται με το παιχνίδι του «Καραϊσκάκη», ο Σκόκο, τόνισε ότι «… ήταν μια άσχημη ήττα σε ένα ντέρμπι και δεν άρεσε στον κόσμο, αλλά ούτε και σε μας».
 
Και κατέληξε: «Αυτό που έγινε, όμως, ξεπερνά τα όρια. Παραβίασαν την προσωπική μου ζωή. Προκάλεσαν δυσαρέσκεια σε μένα και στην οικογένειά μου». 

όσον αφορά το μέλλον του στην ΑΕΚ, ο Σκόκο εμφανίστηκε προβληματισμένος, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα… ανοιχτά.  “Θα μείνω μέχρι τον Ιούνιο. Μετά θα δούμε”, φέρεται να δήλωσε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε