Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σκόραρε ο “Ρόνι” μετά από τέσσερα χρόνια – Δείτε VIDEO

ΦΩΤΟ REUTERS
Ο Ροναλντίνιο σκόραρε μετά από τέσσερα χρόνια με τη Βραζιλία. Δείτε την υπέροχη εκτέλεση φάουλ του παίκτη της Φλαμένγκο.
 
Την Τετάρτη, η Βραζιλία επικράτησε του Μεξικό με 2-1, σε ένα ματς με ιδιαίτερη σημασία για τον Ροναλντίνιο, αφού είχαμε την επανεμφάνιση του στη “σελεσάο” και μάλιστα με γκολ.
 
Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός την τελευταία φορά που σκόραρε με την Βραζιλία ήταν στις 17/10/2007 στον αγώνα με το Εκουαδόρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010. Η Βραζιλία είχε νικήσει με 5-0 και ο Ρόνι σκόραρε το δεύτερο τέρμα με κόντρα, μετά από σουτ του Κακά.
 
Μετά το γκολ ο Ροναλντίνιο, μίλησε για την επανεμφάνιση του και αποκάλυψε πως όλο αυτό το διάστημα έκανε ειδική προπόνηση στα ελεύθερα χτυπήματα!
 
“Εδώ και λίγο καιρό προπονούμαι σκληρά στα χτυπήματα φάουλ κι όπως φαίνεται ο χρόνος που ξόδεψα άρχισε να αποδίδει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση μου και υπόσχομαι στον κόσμο πως θα συνεχίσω στο ίδιο επίπεδο για αρκετό καιρό ακόμα”.
 
Δείτε το γκολ του Ροναλντίνιο με το Μεξικό, αλλά και αυτό που είχε σημειώσει πριν από τέσσερα χρόνια, κόντρα στο Εκουαδόρ:



ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε