Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σούζα… το Αλογάκι – Λάρισα-Ξάνθη 3-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Η ΑΕΛ πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και έφτασε με σχετική άνεση στη νίκη. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κανόμπιο που πέτυχε τα παρθενικά του γκολ στη Σούπερ Λίγκα.
Από το ξεκίνημα του ματς φάνηκε ποια ομάδα ήθελε περισσότερο τη νίκη. Η Λάρισα πίεζε ψηλά την Ξάνθη και έκλεβε εύκολα τη μπάλα, φτάνοντας συχνά στην περιοχή του Γκσπούρνινγκ. Στο 18′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κουζέν και ο Κανόμπιο άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα. 9 λεπτά αργότερα ο Ιγγλέσιας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΛ, βάζοντας τις βάσεις της τελικής επικράτησης.
 
Στο 54′ ο Ουρουγουανός σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αξιοποιώντας την εξαιρετική πάσα του Μετίν.
 
Η Λάρισα νίκησε για πρώτη φορά μετά την πρώτη αγωνιστική και έφτασε στους 9 βαθμούς. Αντίθετα η Ξάνθη έμεινε για ακόμη ένα ματς εκτός έδρας χωρίς νίκη.

Λάρισα: Αμπάρης, Βενετίδης(58′ Κατσιαρός), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Σίμιτς, Κουζέν, Αμπουχατζίρα(47′ Μετίν), Ρομέου, Βελάσκο(12′ Ταλ), Κανόμπιο, Ιγκλέσιας

SKODA Ξάνθη: Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Στιούαρτ, Βάλλας, Γκλέισον, Αντεφέμι, Φλίσκας(19′ Κωστούλας), Βασιλακάκης(53′ Μπούγκα), Κατόνγκο(68′ Κιντάνα), Πόι, Έλινγκτον

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε