Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Στάση” Αναστασόπουλος – Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας “φρέναρε” τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι πολλές απουσίες αλλά και η εξαιρετική απόδοση του Αναστασόπουλου κράτησαν στο μηδέν τον ΠΑΟΚ ο οποίος υποχρεώθηκε στην τρίτη εκτός έδρας απώλεια βαθμών. Δοκάρι είχε η Κέρκυρα που έμεινε για τέταρτο σερί ματς αήττητη.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο δικέφαλος του βορρά δεν έπεισε με την απόδοση του στο νησί των Φαιάκων αλλά θα μπορούσε να πάρει τους βαθμούς αν δεν έβρισκε απέναντι του τον εξαιρετικό Αναστασόπουλο ο οποίος σε τρεις περιπτώσεις έκανε σπουδαίες επεμβάσεις. Η ομάδα του Δώνη υποχώρησε στην τρίτη θέση και αν ο Ολυμπιακός νικήσει τον Άρη στο ματς της Δευτέρας τότε η διαφορά θα εκτοξευθεί στους 7 βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και από την αρχή επέβαλε το ρυθμό του. Στο 15′ μάλιστα άγγιξε το γκολ όταν ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε απέναντι στον Αναστασόπουλο όμως ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας απέκρουσε με το ένα χέρι, ενώ στην επιστροφή της μπάλας ο Αθανασιάδης από κοντά δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα.

Ο πορτιέρο των γηπεδούχων ήταν σε μεγάλη ημέρα. Στο 21′ απέκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Σταφυλίδη.

Ο ρυθμός του ΠΑΟΚ έπεσε και η Κέρκυρα που δεν είχε απειλήσει καθόλου έχασε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους μεγάλη διπλή ευκαιρία. Ο Λεόν σούταρε από καλή θέση, ο Χακόμπο απέκρουσε αλλά η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Τσουμάνη ο οποίος “κατάφερε” να τη στείλει στο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ακόμη πιο αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και πάλι ο Αναστασόπουλος τους έκανε δύσκολη τη ζωή. Στο 54′ ο Λίνο γύρισε τη μπάλα στον Σαλπιγγίδη ο οποίος από το μισό μέτρο δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας.

Από εκεί και μετά παρά τις αλλαγές του Δώνη, ο οποίος ήταν σε μπουθ λόγω τιμωρίας, ο ΠΑΟΚ δεν έφτασε με αξιώσεις στην περιοχή της Κέρκυρας και άφησε δύο βαθμούς στο νησί των Φαιάκων.

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος)
: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βένετης, Καραλής, Ηλιάδης, Αγρίτης (67′ Γιάντσης), Λεόν (80′ Τσουκάνης), Μοντέιρο, Τσουμάνης (72′ Μπάρκογλου), Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Έττο, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Πέλκας (61′ Γκαρσία), Σαλπιγγίδης, Λίνο (73′ Κίτσιου), Φωτάκης, Λαζάρ, Κουμάλο (80′ Γιάννου), Αθανασιάδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε