Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Στη Σλοβενία το πρώτο βήμα – Μάριμπορ-Παναθηναϊκός (22:05)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Να μπει με το δεξί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θέλει ο Παναθηναϊκός που κοντράρεται με την πρωταθλήτρια Σλοβενίας. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το NewsIt.

Μπορεί να πρόκειται για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων ωστόσο το ματς με την Μάριμπορ στην Σλοβενία κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για τον Παναθηναϊκό. Η κλήρωση που έφερε τους “πράσινους” σε όμιλο με Τότεναμ και Λάτσιο καθιστά υποχρέωση της ομάδας του Φερέιρα τη νίκη κόντρα στον πιο αδύναμο –θεωρητικά- του ομίλου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταλήξει στο σχήμα και την ενδεκάδα που θα παρατάξει κατά τα 9/11. Στο 4-3-3 του Πορτογάλου προπονητή μία θέση εσωτερικού μέσου διεκδικούν Ζέκα και Μαρίνος, ενώ για αυτή του μοναδικού καθαρόαιμου προωθημένου ερίζουν Χριστοδουλόπουλος και Φορναρόλι. Για τις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, Σπυρόπουλος και Βύντρα θα καλύπτουν το αριστερό και το δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα, με τους Μπουμσόνγκ και Βελάσκες να είναι στόπερ. Ο Βιτόλο θα είναι αμυντικό χαφ με τον Κατσουράνη ως εσωτερικό μέσο, ενώ Κουίνσι και Σισόκο θα αναλάβουν τις «πτέρυγες».

Όσον αφορά την Μάριμπορ, ο Ντάρκο Μίλανιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 με τους Χαντάνοβιτς, Ποτοκάρ, Ραϊτσεβιτς, Μέζακ, Μίλετς, Μέρτελ, Τσιβάνοβιτς, Μέζγκα, Ιμπραΐμι, Ταβάρες και Μπέριτς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιρλανδός Άλαν Κέλι, ενώ το γήπεδο, Λιούντσκι, χωρητικότητας 12.500 θεατών, αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Φερέιρα: Να μου δείξουν οι επιθετικοί τι αξίζουν

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε