Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Στιβ Κερ: Αγνόησε αδιανόητη ερώτηση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Γουόριορς διέλυσαν τους Κινγκς, ωστόσο ο Στιβ Κερ μόνο με τη νίκη της ομάδας του δεν ασχολήθηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα. Κι αυτό γιατί δέχθηκε βροχή ερωτήσεων για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο All Star Game. Ο προπονητής των Γουόριορς θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας της Δύσης στη γιορτή του NBA, ενώ ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ θα είναι μέλος της βασικής πεντάδας της Ανατολής.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στη συνέντευξη Τύπου του προπονητή των Γουόριορς ήταν η αδιανόητη ερώτηση από Έλληνα δημοσιογράφο του COSMOTE TV για το αν θεωρεί οξύμωρο το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μαύρος και Έλληνας! Ο Κερ ξαφνιάστηκε. “Δεν ξέρω πώς να απαντήσω”, ήταν τα λόγια του προπονητή των Γουόριορς, ο οποίος αποθέωσε στη συνέχεια των ηγέτη των Μπακς.

“Θα πω σε έναν από τους All Stars που θα έχω να πάει να τον μαρκάρει. Αν είσαι All Star πρέπει να μπορείς να παίξεις άμυνα απέναντί του, οπότε κάντο. Νομίζω πως μοιάζει στον Κέβιν Ντουράντ, λόγω του μεγέθους και της αθλητικότητάς του. Είναι εντυπωσιακό το πώς κινείται στο παρκέ. Νομίζω πως γίνεται ολοένα και καλύτερος. Όταν ο Λεμπρόν και ο Ντουράντ προχωρήσουν τα επόμενα χρόνια, όσο μακρινό και αν είναι αυτό, πιστεύω πως ο Γιάννης είναι ο επόμενος παίκτης γι’ αυτή τη θέση, τη θέση του καλύτερου στην λίγκα”, ανέφερε ο Κερ.

Η θέση του COSMOTE TV για το περιστατικό:

“Σχετικά με την ερώτηση δημοσιογράφου της COSMOTE TV στον προπονητή του ΝΒΑ Στιβ Κερ, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για το All Star Game, η COSMOTE TV δηλώνει ότι:

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τις αρχές και τις αξίες της εταιρείας, όπως αυτές αποτυπώνονται στον Κώδικα Δεοντολογίας της.
Αποτελεί προσωπική τοποθέτηση του δημοσιογράφου.

Η COSMOTE TV απέσυρε ήδη τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο από την αποστολή στην Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ”.
 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε