Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Στο… κόκκινο

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Ολυμπιακό μετά την απομάκρυνση του Ζίκο
Οι εξελίξεις τρέχουν στον Ολυμπιακό μετά την απομάκρυνση του Ζίκο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το αντίο του Ζίκο, η επιστροφή Μπάντοβιτς, οι αντιδράσεις στου Ρέντη, το ναυάγιο με Καστίγιο, το ντεμπούτο του Ντάτολο και το ραντεβού με Μπόκα για Λεντέσμα.

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά τη νέα απώλεια βαθμών στην Καβάλα. Η απομάκρυνση του Ζίκο ήρθε σαν λογικό επόμενο του -7 από την κορυφή, με τον τίτλο να βρίσκεται… στον δρόμο για την Παιανία. Η διοίκηση δια στόματος Γιάννη Μώραλη παραδέχτηκε το λάθος της, ωστόσο δεν κατέβαλε την αποζημίωση στον Βραζιλιάνο τεχνικό με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να οδηγούνται στα δικαστήρια.

 
Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς με τον Ανδρέα Νινιάδη στο πλευρό του θα κάνει για δεύτερη φορά το ντεμπούτο του στον “ερυθρόλευκο” πάγκο και πάλι κόντρα στον ΠΑΟΚ, (η πρώτη ήταν μετά την απόλυση του Κετσπάγια στην αρχή της σεζόν) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει εκεί μέχρι τον Μαϊο. Ο Σέρβος που την Τρίτη παρουσιάστηκε στους παίκτες από τον Γιάννη Χρυσικόπουλο δήλωσε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα.
 
Στην προπόνηση που ακολούθησε το κλίμα εσωστρέφειας ήταν εμφανές με τον Χρυσικόπουλο να παίρνει πρώτος τον λόγο : “Παίξτε επιτέλους μπάλα, δεν φταίνε μόνο οι προπονητές. Έχουν μείνει 12 ματς στο πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να τα δώσετε όλα για να έχουμε καλό τέλος”, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
 
Τη σκυτάλη πήρε ο Μπάντοβιτς μιλώντας και αυτός στους παίκτες: “ Με ξέρετε και σας ξέρω καλά. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε, όπως πρέπει χωρίς προβλήματα. Θέλω να έχετε πάνω απ΄ όλα την ομάδα. Κανείς να μην βάλει τον εαυτό του πάνω από τον Ολυμπιακό”.
 
Λίγο αργότερα, πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό έκανε ο Χέσους Αλμπέρτο Ντάτολο. Ο Αργεντινός έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση θέτοντας υποψηφιότητα για την ενδεκάδα του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Κατά την παρουσίαση του ο Ντάτολο έκανε δηλώσεις, τονίζοντας πως το πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί.
 
Αντίθετα απίθανο θεωρείται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους “Πειραιώτες” ο Νέρι Καστίγιο αφού η Σαχτάρ αξιώνει 12 εκατομμύρια ευρώ για να δώσει τον παίκτη. Την υπόθεση χειρίζεται προσωπικά ο παίκτης πιέζοντας την ουκρανική ομάδα να αλλάξει στάση, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πολύ δύσκολο.
 
Για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του Ολυμπιακό με την Μπόκα Τζούνιορς, άνθρωποι της οποίας βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα για να διαπραγματευτούν την αγορά των δικαιωμάτων του Κριστιάν Λεντέσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες η Μπόκα προσφέρει 1,4 εκατ. ευρώ και έμψυχα ανταλλάγματα για να κάνει δικό της τον “λύκο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε