Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Στους 30 των “τρικολόρ” ο Σισέ, εκτός ο Μπενζεμά!

Στους 30 των “τρικολόρ” ο Σισέ, εκτός ο Μπενζεμά!

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού κλήθηκε από τον Ρεϊμόν Ντομενέκ στην προεπιλογή της Εθνικής Γαλλίας και ο αποκλεισμός του Μπενζεμά τον φέρνει μία “ανάσα” από τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Το όνειρο του Τζιμπρίλ Σισέ είναι πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα. Ο εκλέκτορας της Εθνικής Γαλλίας συμπεριέλαβε το όνομα του στους 30 παίκτες που θα πάρει μαζί του για την προετοιμασία εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Από αυτούς θα μείνουν 23 όμως ο επιθετικός του τριφυλλιού μπορεί να αισθάνεται πιο άνετα αφού έχει κοπεί ήδη ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ Μαδρίτης. Εκτός από την απουσία του Μπενζεμά την ζωή του Σισέ κάνει πιο εύκολη και η μη κλήση του Νασρί της Άρσεναλ.

Η αποστολή της Γαλλίας:

Τερματοφύλακες: Ούγκο Λιορίς (Λιόν), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ), Σεντρίκ Καρασό (Μπορντό), Μικαέλ Λαντρό (Λιλ)

Αμυντικοί: Μπακαρί Σανιά & Γουϊλιάμ Γκαλάς, Γκαέλ Κλισί (Άρσεναλ), Ερίκ Αμπιντάλ (Μπαρτσελόνα), Πατρίς Εβρά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σεμπαστιάν Σκιλασί (Σεβίλλη), Αντονί Ρεβεγιέρ (Λιόν), Ροντ Φανί (Ρεν), Αντίλ Ραμί (Λιλ), Μαρκ Πλανούς (Μπορντό)

Μέσοι: Ζερεμί Τουλαλάν & Σιντνεΐ Γκοβού (Λιόν), Λασανά Ντιαρά (Ρεάλ), Αλού Ντιαρά & Γιοάν Γκουρκούφ (Μπορντό), Αμπού Ντιαμπί (Άρσεναλ), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν), Φλοράν Μαλουντά (Τσέλσι), Γιαν Μ’Βιλά (Ρεν), Ματιέ Βαλμπουενά (Μαρσέιγ)

Επιθετικοί: Τιερί Ανρί (Μπαρτσελόνα), Νικολά Ανελκά (Τσέλσι), Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναϊκός), Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ (Τουλούζ), Χατέμ Μπεν Αρφά (Μαρσέιγ), Τζιμί Μπριάν (Ρεν)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε