Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Συγχαρητήρια και πριμ από Σαββίδη: “Εμείς χάσαμε,όχι ο Ολυμπιακός”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κατέβηκε στα αποδυτήρια και συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την απόδοση τους και το αποτέλεσμα, ενώ τους υποσχέθηκε και πριμ.

Όπως ανέφερε στους ποδοσφαιριστές του δικεφάλου του Βορρά ο κ. Σαββίδης «δεν πειράζει για το σκορ. Δεν χάθηκε τίποτα με αυτό το αποτέλεσμα». Στην συνέχεια τους επισήμανε ότι «συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Είχατε μία πολύ καλή παρουσία στο ματς».

Εκτός αυτού υποσχέθηκε πριμ που όμως δεν είναι το ίδιο με εκείνο που θα έδινε σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Επιπροσθέτως ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε ακολούθως σε ευρεία σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ για διάφορα αγωνιστικά, οργανωτικά και διοικητικά ζητήματα.

Λίγο αργότερα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

“Πραγματικά περιμέναμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ομάδα μας είχε πολλά κίνητρα γι’ αυτό και θέλαμε να δώσουμε έναν μεγάλο αγώνα. Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος και από το παιχνίδι, αλλά και από την παρουσία των φιλάθλων. Θέλω να πω σε αυτούς ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είμαι μαζί τους. Αυτή η ισοπαλία σημαίνει ότι δεν έχασε ο Ολυμπιακός. Εμείς χάσαμε και θα το έχουμε αυτό υπόψη μας”.

“Μίλησαν” οι πρώτοι σκόρερ – Ο “τρομοκράτης” χτύπησε, ο Κλάους απάντησε

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε