weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Τα δάκρυα του Κώτσιου και οι καταγγελίες του ΠΑΣ – Δείτε το βίντεο

Τα δάκρυα του Κώτσιου και οι καταγγελίες του ΠΑΣ – Δείτε το βίντεο
Ο Κώτσιος μεταξύ άλλων είπε: «Σήμερα ήρθα εδώ γιατί πολλοί από εδώ μέσα γνωρίζουν ότι έξι μήνες μετά το παιχνίδι των Ιωαννίνων έγινε ένας πόλεμος προς το πρόσωπό μου. Όταν απειλείται η γυναίκα και το παιδί σου…» και αποχώρησε βουρκωμένος.

Παράλληλα επίθεση κατά του Νίκου Μαχλά εξαπέλυσε η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα μέσω ανακοίνωσης, με την οποία τον καταγγέλλει ότι απείλησε τον Ηλία Κώτσιο να μην αγωνιστεί στον αγώνα του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ αναφέρει:

«Κύριε Νίκο Μαχλά

Με έκπληξη και απορία αναγνώσαμε σήμερα το πρωί, δηλώσεις σας σε ιστοσελίδα του Ηρακλείου . Αναφέρετε ότι δήθεν στο χθεσινό παιχνίδι, περάσατε μηνύματα και επεδείχθη σε όλους, ποια είναι η κρητική φιλοξενία.

Την Κρητική φιλοξενία τη γνωρίζουμε καλά, αλλά εσείς κύριε Μαχλά δεν έχετε καμία σχέση με αυτή και μη την καπηλεύεστε.

Αντιλαμβανόμαστε, ότι για εσάς, ελάχιστη συμβολή σε αυτό (δηλαδή στην «φιλοξενία» που επιδείξατε), είχαν οι περισσότεροι από τριακόσιους αστυνομικούς, τα δεκάδες οχήματα της αστυνομίας και μοτοσικλέτες, οι αστυνομικοί της ασφάλειας με πολιτικά που επιστρατεύτηκαν, αλλά και το σχέδιο καταδρομικής αφίξεώς μας. Για εμάς είχαν καθοριστική συμβολή στην ασφάλειά μας.

Δημιουργεί βέβαια απορία, η ατελέσφορη προσπάθεια αποπροσανατολισμού που κάνετε, για να εμφανίσετε, ότι φίλοι σας Γιαννιώτες, δήθεν σας ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία. Θα είχε ενδιαφέρον να μας πείτε, ποία πρόσωπα σας ευχαρίστησαν, αφού τα μέλη της διοικήσεως, δεν ήταν δυνατό να είναι παρόντα στο γήπεδο αν και ευρίσκονταν στο Ηράκλειο. Τούτο συνέβη, αφού εσείς αλλά και στέλεχος της ΠΑΕ ΟΦΗ, σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδος, τηλεφωνικώς, φιλικά μας «νουθετούσατε» να μη έρθουμε στο γήπεδο. Και όταν είδατε ότι η «νουθεσία» δεν έπιανε τόπο, αρχίσατε να μας δηλώνετε ότι δεν εγγυάστε την ασφάλεια και την σωματική μας ακεραιότητα, ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Για να μη διεγείρουμε τα «φιλόξενα» αισθήματα σας, αποφασίσαμε με πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδος, να μη είμαστε παρόντες στον αγωνιστικό χώρο και σε πάγκο που η αστυνομία επέλεξε, με δική της πρωτοβουλία, για να «φιλοξενηθούμε». Επίσης, αρνηθήκαμε να μας συνοδεύει μια διμοιρία, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπως πρότεινε η αστυνομία, ή οποία επίσης ανέμενε την υψηλή σας φιλοξενία. Προτιμήσαμε να μη στερήσουμε τις δυνάμεις από τις αρχές, που ήταν σαφές ότι ήταν απαραίτητες, αφού ποτέ στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, δεν έτυχε διοίκηση ομάδος ή στελέχη μιας ΠΑΕ, να «φιλοξενούνται» με μια πάνοπλη διμοιρία και μάλιστα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Προφανώς και στα πλαίσια της φιλοξενίας όπως ειδικά εσείς την εννοείτε, (όχι των λοιπών Κρητών που δεν έχουν σχέση με τη δική σας συμπεριφορά), ήταν και οι συστάσεις αρχικά, νουθεσίες αργότερα και στο τέλος ευθείες απειλές σας, υμών αλλά άλλου συνεργάτη σας, προς τον τέως συνάδελφό σας Ηλία Κώτσιο, να μη έρθει και παίξει στο Ηράκλειο. Είναι δείγμα φιλοξενίας, ότι δεν προτείνατε με τον ίδιο «φιλόξενο» τρόπο και την ενδεκάδα που έπρεπε να αγωνιστεί εχθές.

Τη φιλοξενία σας γεύτηκαν και οι πέντε αστυνομικοί, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά και οι λοιποί που παρά τον τραυματισμό τους, συνέχισαν την υπηρεσία τους στην μάχη του οδοφράγματος. που στήθηκε δίπλα στο γήπεδο για να μας «καλωσορίσει».

Χαιρόμαστε που βλέπουμε πρόσφατες φωτογραφίες σας στις εφημερίδες, γιατί δια ζώσης, σας είδαμε την τελευταία φορά που ήρθατε στα Γιάννινα, όταν και με γλυκά σας επισκεφτήκαμε στο ξενοδοχείο που μένατε, για να σας καλωσορίσουμε.

Πολλές φορές η σιωπή είναι χρυσός.

ΕΚ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

 

#TAGS MM