Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Τα είπαν για μεταγραφές Αδαμίδης, Χιμένεθ και Γκρέταρσον

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σύσκεψη κορυφής για τα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ έγινε την Πέμπτη με τους τρεις άνδρες να συμφωνούν στην ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας.

Είναι γνωστό από το… 2010 πως ο Μανόλο Χιμένεθ έχει εισηγηθεί την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών που μετά το επεισόδιο με  τον Τζιμπούρ έγιναν τέσσερις. Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί την ενίσχυση με έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, έναν δεξί μπακ, έναν πολυσύνθετο μέσο και έναν επιθετικό. Από κει και πέρα οποιαδήποτε άλλη κίνηση γίνει θα είναι σε συνάρτηση με αποχωρήσεις από το ρόστερ.
 
Στη συνάντηση της Πέμπτης περισσότερο τέθηκαν οι προτεραιότητες αλλά έπεσαν στο τραπέζι και ονόματα με τον Ισπανό τεχνικό να εκφράζει την ανησυχία του για την καθυστέρηση που υπάρχει. Ο Χιμένεθ θέλει ο μέσος και το δεξί μπακ να αποκτηθούν και αύριο αν γίνεται καθώς είναι λογικό να υπάρχει και ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής.
 
Ο Αδαμίδης μαζί με τον Γκρέταρσον του είπαν ότι είναι καθημερινά σε επαφές με παίκτες και ομάδες και διαπραγματεύονται τις μεταγραφές και ότι σύντομα θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ενώ θα γίνουν και συζητήσεις για τις αποχωρήσεις των παικτών που δεν υπολογίζει ο Ισπανός (όπως έγινε με Πατσατζόγλου).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε