Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΑ: ΟΦΗ – Βέροια 2-0 – ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 1-0

ΤΕΛΙΚΑ: ΟΦΗ – Βέροια 2-0 – ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 1-0

Σημαντικές νίκες πήραν ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα.

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΟΦΗ – ΒΕΡΟΙΑ 2-0, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΞΑΝΘΗ 1-0.

73′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Μάνταλος έκανε το σουτ με πεσμένο τον Φεγκρούς αλλά η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία του ΠΑΣ.

58′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ. Ο Σίσιτς απέφυγε σαν σταματημένο τον Γεωργιάδη, γύρισε στο σημείο του πέναλτι και ο Λαμπρόπουλος εύκολα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

51′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λίλα σούταρε στην κίνηση αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. ΟΦΗ – Βέροια 1-0 και ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 1-0.

41′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ. Πανέμορφο γκολ από τον Σόουζα ο οποίος έκανε την προβολή μετά από σέντρα του Σίσιτς και άνοιξε το σκορ.

35′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει το 2-0. Ο Γεωργίου και ο Ντε Βινσέντι, όπως και στη φάση του γκολ, συνεργάστηκαν όμως το πλασέ του αργεντινού σταμάτησε πάνω στη γραμμή ο Φλίσκας.

24′ Ευκαιρία για τη Βέροια. Ο Καλτσάς με ατομική προσπάθεια έφτασε έξω από την περιοχή, σούταρε με το αριστερό αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

11′ Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Σίσιτς σούταρε αλλά ο Λόπεζ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

10′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ο Γεωργίου έκανε τη σέντρα και ο Ντε Βινσέντι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Σέντρα στους δύο αγώνες

Οι συνθέσεις στο Γεντί Κουλέ

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Κουτσιανικούλης (77′ Ζορμπάς), Παπάζογλου (63′ Βιτώρος), Βάντο, Κουρδάκης, Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης (78′ Μπούρμπος), Σόουζα, Σίσιτς.

Βέροια (Νίκος Καρύδας): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Ορέστες, Καλογέρης, Καλτσάς (84′ Παυλίδης), Ζε Βιτόρ, Ολαϊτάν, Κόστλι (64′ Μορένο), Ιωάννου (83′ Μπελόν)

Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (ΕΠΣ Χίου)

Οι συνθέσεις στους Ζωσιμάδες

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος)
: Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς (70′ Κεϊτά), Ντε Βινσέντι (82′ Βίλα), Γεωργίου, Κοροβέσης, Ίλιτς (92′ Γιάκος)

Ξάνθη (Νίκος Κωστένογλου): Λοντίγκιν, Φλίσκας, Βάλλας, Βασιλακάκης, Μαρκόβσκι, Κομεσίδης, Καζούμπα (46′ Νάκας), Γκατσολάρι (46′ Γούτας), Μάνταλος, Τριάδης, Ονουάτσι (72′ Κούτεβ)

Διαιτητής: Γιώργος Λιαχούδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε