Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θέμα με Μιραλάς- Πρόταση “μυστήριο” για τον παίκτη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια του πρόταση για την απόκτηση του παίκτη, που πληρεί ειδικό όρο του συμβολαίου του. “Θέλω να μείνω στον Πειραιά”, λέει ο παίκτης.

Σύμφωνα με τον Κριστόφ Ανροτό, ο ειδικός όρος αναφέρει ότι αν υπάρξει ομάδα που θα δίνει ύμφωνα με τον οποίο αν βρεθεί ομάδα που θα δώσει τον Ιανουάριο, 1,7 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από τα 2,5 εκατομμύρια που είναι η οψιόν(συνολικά 4,2 εκ. ευρώ), μπορεί να εντάξει τον Μιραλάς στο δυναμικό της.

Ο εκπρόσωπος του νεαρού ποδοσφαιριστή υποστηρίζει ότι ήδη έχει στα χέρια του μια τέτοια πρόταση, για την οποία έχει ενημερώσει την FIFA, η οποία με τη σειρά της θα γνωστοποιήσει το θέμα στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ο Βέλγος επιθυμεί να παραμείνει στο λιμάνι, σύμφωνα με δηλώσεις του, που φιλοξενεί η γαλλική ιστοσελίδα “foot01.com”.  “Αισθάνομαι καλά εδώ. Αυτή τη στιγμή γίνονται συζητήσεις με τον πρόεδρο της ομάδας μου και τον μάνατζέρ μου για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να παραμείνω στον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω με λόγια, αλλά βρήκα κάτι το ιδιαίτερο εδώ και γι αυτό θέλω να μείνω”, δήλωσε ο παίκτης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε