Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Θρίαμβος Παναθηναϊκού σε ματς θρίλερ

Κατάθεση ψυχής από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και έκαναν το 1-0
Κατάθεση ψυχής από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και έκαναν το 1-0, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρώτος τελικός του βόλεϊ στη Γλυφάδα ήταν απολαυστικός. Οι δύο κορυφαίες ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί 3-2 σετ του Ολυμπιακού και να παίρνει προβάδισμα. Στο νοσοκομείο ο Πανταλέων.

Ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού με 3-2 σετ και πήρε προβάδισμα στον τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ.

Οι πράσινοι που δεν είχαν τον Χριστοφιδέλη λόγω της γνωστής υπόθεσης με τις απαγορευμένες ουσίες, έχασαν και τον Πανταλέων κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά αυτό αντί να τους λυγίσει τους εμψύχωσε και έφτασαν σε μία μεγάλη νίκη.

Ο αρχηγός της ομάδας διακομίστηκε στο νοσοκομείο αφού δυσκολευόταν να ανασάνει. Ο Πανταλέων είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στους πνεύμονες και όπως είναι λογικό το συμβάν ανησύχησε ιδιαίτερα το ιατρικό επιετελείο τους πράσινους.

Πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα αντιμετώπισε και ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Ανδρέας Ανδρεάδης που έκατσε στον πάγκο λόγω διαστρέμματος.

Ο Παναθηναϊκός με τον εκπληκτικό Αγκάμεζ να κάνει πάρτι από τη θέση του σερβίς, προηγήθηκε με 2-0 σετ και φάνηκε ότι θα “καθαρίσει” εύκολα τον πρώτο τελικό.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψε την κατάσταση ισοφαρίζοντας σε 2-2. Ο Τίσερ που έκανε τραγική εμφάνιση στο δεύτερο σετ, ξαναθυμήθηκε τον Μίλκοβιτς και ο σέρβος τον δικαίωσε οδηγώντας τους ερυθρόλευκους στην ισοφάριση.

Τα πάντα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ όταν ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 6-2, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα. Ο Παναθηναϊκός βοηθούμενος και από τον κόσμο του που έδωσε δυναμικό παρών στο κλειστό της γλυφάσας έφτασε στη νίκη και έκανε το 1-0 στη σειρά του τελικού.

Τα σετ: (25-19, 25-22, 22-25, 16-25, 15-12)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε