Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Το απόλυτο ντέρμπι! Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (19.30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα έχει πάντα τη δική του σημασία αλλά το αποψινό έχει και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός αναζητά τη νίκη που θα του επιτρέψει να πλησιάσει στους 3 βαθμούς ενώ ο Ολυμπιακός ξέρει ότι με τρίποντο θα… καπαρώσει τον τίτλο.

Η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη και όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα θα παρακολουθήσει ένα ντέρμπι διαφορετικό από τα όσα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Ένα ματς που μοιάζει με… τελικό πρωταθλήματος αφού το αποτέλεσμα θα κρίνει εν πολλοίς και το ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστική προβλήματα. Άφησε εκτός αποστολής του Δώνη και Ντίνα ενώ αναμένεται να παρατάξει επιθετικό σχήμα.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Πέτριτς, Καρέλης, Μπεργκ.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός πάει στη Λεωφόρο για να… καπαρώσει τον τίτλο και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα στο Κίεβο.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν είναι σε καλή κατάσταση και αναζητούν μία ώθηση για να μπορέσουν να αλλάξουν την εικόνα τους ενόψει και του αγώνα της Πέμπτης.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Σιόβας, Μαζουακού, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Φορτούνης, Μήτρογλου.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την NOVA ενώ θα υπάρχει από νωρίς LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αφιέρωμα NewsIt: 55 χρόνια ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (VIDEOS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε