Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Το… φέσι για τον Αβραάμ “κυνηγάει” ακόμα τον Άρη

Το… φέσι για τον Αβραάμ “κυνηγάει” ακόμα τον Άρη

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής των Θεσσαλονικέων, για οφειλές στην πρώην ομάδα του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Το ίδιο συνέβη με τον ΟΦΗ.

Η ΠΑΕ Αρης οφείλει στο σωματείο Διγενής ποσό ύψους 200.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό. Οταν έγινε η μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού στους Πειραιώτες το καλοκαίρι του 2008, ο Άρης έπρεπε να δώσει συγκεκριμένο ποσό που προβλεπόταν στην ομάδα του Διγενή, κάτι που δεν έγινε, κι έτσι ο Διγενής πήγε στα δικαστήρια κι εν συνεχεία στην ΕΕΑ.

Με τη σημερινή απόφαση της ΕΕΑ, αν μέσα σε 15 μέρες ο Άρης δεν τακτοποιήσει την οφειλή, θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα και θα προκληθεί και πρόβλημα με την αδειοδότησή του από την ΕΠΟ.

Το ίδιο ισχύει και για τον ΟΦΗ που οφείλει στους Νατσούρα, Σταυρακάκη και Κασμερίδη. Επίσης, κατέπεσε η εγγυητική επιστολή και των ΠΑΕ Εθνικού Αστέρα και Αναγέννησης Γιαννιτσών για οφειλές σε ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

“Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών των παρακάτω:

* ΠΑΕ ΑΡΗΣ για οφειλές στο αθλητικό σωματείο Α.Π.Σ Διγενής και της Εταιρείας «ΑΓΡΟΧΟΥΜ Α.Ε».

* ΠΑΕ ΟΦΗ για οφειλές προς τον ποδοσφαιριστή Α. Νατσούρα, Κ.Σταυρακάκη, Α. Κασμερίδη του τρίτου Ι.Λαγκαδιανού και της Εταιρείας «Ρ.ΖΙΝΖΑΛΙΑΝ & ΣΙΑ Ο.Ε».

* ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ για οφειλές στους ποδοσφαιριστές Ιωακείμ Μπενίσκου, Δημήτρη Διαμαντή κ Jean FRANCHESCHI

* ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ για οφειλές στους ποδοσφαιριστές Γ. Μπρέγκου και Χ. Καλαφάτη.

* Η συζήτηση της αίτησης του Γιάννη Ιωαννίδη για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανεβλήθη για τη συνεδρίαση της 29/05/2012.

* Η διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στις ομάδες Α΄ Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ παρατάθηκε μέχρι 12/6/2012”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε