Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τον “τσίμπησε” ο Μελισσάς – Πανωλεθρία του…αόρατου Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

“Μπουρλότο” στο πρωτάθλημα έβαλε ο Λεβαδειακός που νίκησε πανάξια τον κάκιστο Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” έπαιξαν ουκ ολίγες φορές με τη φωτιά στους τελευταίους αγώνες αλλά δεν είχαν… καεί. Στη Λιβαδειά όμως το “αγαπημένο” τους 1-0 γύρισε εις βάρος τους και ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να τους πλησιάσει, με νίκη στην Τούμπα.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Τα έσπασαν στη Λιβαδειά οπαδοί του Παναθηναϊκού

Πυροβόλησαν οπαδό του Παναθηναϊκού! – Σοβαρά επεισόδια στη Θήβα

Οι παίκτες του Ζεσουάλντο Φερέιρα πραγματοποίησαν μία από τις χειρότερες φετινές τους εμφανίσεις και έφυγαν ηττημένοι από τη Λιβαδειά. Η απουσία του Λέτο και ο τραυματισμός του Κουίνσι δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία, αφού απέναντι στους “πράσινους” ήταν ο… ταλαιπωρημένος από τα συνεχόμενα ματς Λεβαδειακός. Οι γηπεδούχοι το πίστεψαν και κατάφεραν στο τέλος να “σκοτώσουν” τον Παναθηναϊκό με τον τρόπο που είχε συνηθίσει να το κάνει αυτός.

 
Το τριφύλλι όπως έκανε στα 3 από τα 4 τελευταία ματς του άφησε το πρώτο ημίχρονο να περάσει ανεκμετάλλευτο αφού δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες και ο Λεβαδειακός με σχετική ευκολία κράτησε το μηδέν.
 
Οι “πράσινοι” είχαν ουσιαστικά τρία σουτ προς την εστία του Κυριακίδη με τους Κλέιτον, Ζέκα και Κουίνσι να μην μπορούν να νικήσουν τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού.
 
Το ματς διακόπηκε προσωρινά στο 26′ όταν υπήρξε ένταση στην εξέδρα που φιλοξενούσε τους φίλους των φιλοξενούμενων.
 
Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός βλέποντας τον Παναθηναϊκό να αδυνατεί να απειλήσει ξεθάρρεψε και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Στο 54′ ο Ναπολεόνι καθυστέρησε υπαρβολικά δίνοντας την ευκαιρία στον Σαριέγκι να κόψει τη μπάλα.
 
3 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Φαβάλι από κοντά σούταρε, η μπάλα πέρασε από τον Καρνέζη αλλά ο Κατσουράνης πάνω στη γραμμή έδιωξε σωτήρια. Στην επαναφορά ο Ζησόπουλος αστόχησε από0 πλεονεκτική θέση.
 
Οι παίκτες του Φερέιρα συνέχισαν το κακό τους παιχνίδι και σε αντίθεση με τα όσα έγιναν στα προηγούμενα ματς αυτή τη φορά δεν χαμογέλασαν στο τέλος.
 
Αντίθετα ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που πήρε τεράστια νίκη με την εξαιρετική κεφαλιά του Μελισσά, που είχε μπει 3 λεπτά νωρίτερα στο ματς, στο 83′.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Τομάς, Αλεξίου, Μουλόπουλος, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Φαβάλι (63′ Πόποβιτς), Ναπολεόνι (80′ Μελισσάς), Σουμπίνιο, Βασιλείου (74′ Κουτσόπουλος).

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Κατσουράνης, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο, Κουΐνσι (64′ Χριστοδουλόπουλος), Ζέκα (75′ Μαυρίας), Κλέιτον (78′ Πετρόπουλος), Τοτσέ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε