Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Τραγωδία! Νεκρός 31χρονος Ολυμπιονίκης – Τον βρήκαν στον πάτο της πισίνας [pics, vids]

Τραγωδία! Νεκρός 31χρονος Ολυμπιονίκης – Τον βρήκαν στον πάτο της πισίνας [pics, vids]

Νεκρός στον πάτο πισίνας συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Αριζόνα βρέθηκε ο 31χρονος Ολυμπιονίκης David Torrence. Ο θάνατός του θα ερευνηθεί από τις αρχές.

O 31χρονος δρομέας David Torrence βρέθηκε νεκρός στον πάτο της πισίνας, με τις αρχές να δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια που να φανερώνουν δολοφονία. Bρέθηκε νεκρός από το προσωπικό του Center Court Condominiums στις 7.30 το πρωί και κάλεσαν τις αρχές. “Οι πυροσβέστες έβγαλαν τον δρομέα από την πισίνα και κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο”, τόνισε ο Ben Hoster του Scottsdale Police Department.

Δεν έχει γίνει σαφές πόση ώρα βρισκόταν κάτω από το νερό. Είχε πάει στο Scottsdale πριν από λίγες εβδομάδες για να προπονηθεί. Αν και μέχρι στιγμής ο θάνατός του αντιμετωπίζεται ως πνιγμός, θα οριστικοποιηθεί η ακριβής αιτία θανάτου από την ιατροδικαστική γνωμάτευση.

Η πισίνα που βρέθηκε νεκρός ο Ολυμπιονίκης

Ο Ολυμπιονίκης βρέθηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας σε πισίνα στο Center Court Condominiums στο Scottsdale. Ο δρομέας, που κέρδισε ασημένια μετάλλια για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στα World Relay Championships και Pan American, έμενε στην Αριζόνα για να προπονείται. Ο φίλος του και δρομέας Kyle Merber ανέφερε ότι ο Ολυμπιονίκης σύντομα θα μετακόμιζε μαζί του.

Ο Ολυμπιονίκης έτρεξε με τον Mo Farah στο Ρίο

Ο γνωστός δρομέας David Torrence συμμετείχε στον τελικό των 5.000 μέτρων που κέρδισε ο Mo Farah στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. Διαγωνίστηκε για το Περού αλλά ήταν από την Καλιφόρνια.

Είχε πάρει μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής πριν προσχωρήσει στην ομάδα του Περού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις