Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρίποντο ο Άρης και… καλή χρονιά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι κίτρινοι δεν είχαν περιθώρια στην αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα, επικράτησαν με 2-0 ολοκληρώνοντας έτσι με τον ιδανικότερο τρόπο το 2011. Με 10 παίκτες από το 43′ οι Δραμινοί που στο πρώτο μέρος δυσκόλεψαν ιδιαίτερα τον Άρη.

Το LIVE του αγώνα

Ο Άρης ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση αφού στο 13ο λεπτό το όμορφο σουτ του Ούμπιντες κατέληξε στα δίχτυα του Σέρεμετ, με τον Αργεντινό να σκοράρει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Όσοι περίμεναν ότι η συνέχεια θα ήταν εύκολη για τον Άρη διαψεύστηκαν. Οι Δραμινοί είχαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Βάντερσον και Λίμα αλλά στο 43′ τα αριθμητικά δεδομένα άλλαξαν.

Ο Κανακούδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι χωρίς να προσφέρουν ιδιαίτερο θέμα, είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού, έχασαν ευκαιρίες και τελικά έφτασαν στο δεύτερο γκολ με τον Καπετάνο στο 79′.

Ο Άρης ανέβηκε στην 10η θέση της βαθμολογίας, με 14 βαθμούς ενώ η Δόξα παρέμεινε στην ουρά αφού μετράει 7 συνεχόμενες ήττες.

Άρης
: Βελλίδης, Καζναφέρης (67′ Γιαννιώτας), Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Τόχα, Κατίδης (46′ Καπετάνος), Νέτο, Ούμπιντες (84′ Ακόστα), Σολτάνι, Τσέζαρεκ.

Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Κανακούδης, Λίμα, Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι (77′ Κατσικογιάννης), Κουμπρόγλου (60′ Σοϊλέδης), Αραβίδης (73′ Έρος).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε