Αθλητικά

Βαριά «καμπάνα» στον Ντίνο Μήτογλου – Δυόμισι χρόνια εκτός γηπέδων λόγω απαγορευμένων ουσιών

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βαριά ήταν η ποινή που επέβαλε η FIBA στον Ντίνο Μήτογλου, καθώς θα μείνει δυόμισι χρόνια εκτός παρκέ όταν τον Μάρτιο του 2022 έχει βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Ο 25χρονος φόργουορντ θα μπορεί να επιστρέψει στη δράση από τις αρχές της περιόδου 2024/25, αν και η ποινή είναι εφέσιμη και ενδέχεται να πέσει (ακόμη και στον ενάμιση χρόνο) σε δεύτερο βαθμό ή ακόμη και στο CAS εφόσον ο παίκτης κάνει προσφυγή.

Να σημειωθεί ότι ο Ντίνος Μήτογλου είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μιλάνο στις 4 Μαρτίου του 2022. Μάλιστα ο παίκτης συνεργάστηκε με τις αρχές υποδεικνύοντας τον άνθρωπο που του χορήγησε τα παράνομα σκευάσματα εν αγνοία του, ωστόσο δεν απέφυγε τη βαριά «καμπάνα», που βάσει κανονισμών μπορούσε να ήταν ως και τέσσερα χρόνια.

.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Δεν σταματάει το γλέντι του Ολυμπιακού για την κατάκτηση της Euroleague: Βεζένκοφ, Παπανικολάου και Μιλουτίνοφ ξεσάλωσαν σε νυχτερινό κέντρο
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν το βράδυ της Δευτέρας (25/05/26), σε γνωστό στέκι της παραλιακής, όπου εμφανίζεται η Εύη Κουλκουβίνη
Οι παίκτες του Ολυμπιακού