Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Βαρύ το κλίμα στην Παιανία

Κατήφεια στην πρπόνηση του Παναθηναικού την Δευτέρα
Κατήφεια στην πρπόνηση του Παναθηναικού την Δευτέρα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σκυμμένα κεφάλια και απογοήτευση στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά το ντέρμπι. Επιχείρηση ανύψωσης του ηθικού από τους Νίοπλια, Βαζέχα. Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας.

Και πάλι ο τίτλος είναι “πράσινος”

Τις πληγές του μετρούν στην Παιανία μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες της ομάδας δεν μπορούν να κρύψουν την απογοήτευση τους και η ψυχολογία βρίσκεται στο ναδίρ. Ο Νίκος Νιόπλιας και ο Κριστόφ Βαζέχα αντιλήφθηκαν την κατάσταση και προσπάθησαν να τονώσουν το ηθικό μιλώντας για τη συνέχεια.
“Ξέρω πως νιώθετε. Ήταν μια δύσκολη μέρα για μας η χθεσινή αλλά και η σημερινή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε σε αυτό το ματς. Έχουμε μπροστά μας τρία ματς και πάμε για το 3 στα 3 για να πάρουμε και μαθηματικά τον τίτλο. Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Την Τετάρτη έχουμε το κύπελλο με τον ΠΑΣ. Πάμε να νικήσουμε. Πρέπει να κάνουμε το νταμπλ”, είπε ο 46χρονος τεχνικός στην ομιλία του προς του παίκτες, ενώ είχε τετ α τετ με του Καραγκούνη, Κατσουράνη και Ζιλμπέρτο Σίλβα.
Χωρίς Καραγκούνη στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στα Γιάννινα

Στα της προπόνησης πρόβλημα προέκυψε με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην έσω δεξιά γαστροκνημία και δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα.

Εν τω μεταξύ είναι ορατός ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρα του Παναθηναϊκού μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο τραυματισμός της υπαλλήλου του ΟΑΚΑ φαίνεται ότι θα στοιχίσει στους πράσινους που αν τιμωρηθούν θα παίξουν χωρίς κόσμο στο ματς με τον Ηρακλή, το οποίο ίσως να είναι αυτό που θα τους σφραγίσει τον τίτλο. 

Το κατηγορητήριο θα συνταχθεί την Τρίτη και αναμένεται να είναι βαρύ για τον Παναθηναϊκό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε